Home Zanimljivosti NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Sezona počinje bez nje...

NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR IPAK NE ULAZI U ZADRUGU: Sezona počinje bez nje – Isplivale informacije…

3335
0
Zadruga,
Zadruga,

Ovo je stvarni razlog…

Starleta Maja Marinković estetskim zahvatima promenila je lični opis, i od jedne prosečne devojke nastala je lepotica sa crtama lica kakve svaka tinejdžerka želi, a sada je rešila da uradi još jednu intervenciju.

Kako “Blic” navodi, na red je došlo povećanje zadnjice silikonom. Maja će navodno u gluteus staviti 500 kubika ovog materijala!

– Maja opet ide pod nož. Ovoga puta želi da poveća zadnjicu. O tome je pričala i u “Zadruzi”. Ona kada tako nešto fiksira u svojoj glavi, to mora i da ostvari. Maja želi da ugradi 500 kubika i smatra da će tada njeno telo biti savršeno – kaže izvor za “Blic”.

Kako tvrdi izvor za pomenute medije, Marinkovićeva neće ući u “Zadrugu 7 Elite” sve do oporavka od intervencije, a svi mogu da pretpostave da podlivi i bolovi nakon operacije mogu biti nesnosni.

– Ulazi u “Zadrugu 7”, to je dogovoreno. Samo neće moći od početka da bude učesnik zbog operacije. Maja će u “Elitu” ući dve nedelje nakon intervencije, toliko će i trajati njen oporavak – istakao je dobro obavešten izvor za “Blic”.

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra.

Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve…

Većinu tog novca dao joj je tata Radomir Marinković Taki.

– Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi – rekao je za medije Taki.

Previous articleSVE JE DOGOVORENO: Aleksandra Nikolić ponovo u Zadruzi – Ovog puta pod specijalnim uslovima…
Next articleALEKSANDRA NIKOLIĆ KRILA SVOJU BOLEST: Pobednica Zadruge zabrinula fanove – Rešila da prekine ćutanje…