Home Zanimljivosti VODITELJ PRIJAVIO SLUČAJ POLICIJI: Evo šta je rekao u izjavi – Spor...

VODITELJ PRIJAVIO SLUČAJ POLICIJI: Evo šta je rekao u izjavi – Spor sa Miljanom i Marijom Kulić eskalirao….

11768
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Pravdu predao u ruke organa…

Bliži se početak sedme sezone rijaliti programa “Zadruga”. Produkcija već uveliko pregovara sa budućim rijaliti učesnicima o uslovima. Veliki šef je za sada otkrio neka imena koja će se sigurno useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a među tim imenima je i poznato televizijsko lice Marko Đedović.

Voditelj i novinar, kao i budući učesnik ,”Elite” se trenutno nalazi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, saznaje portal “Republika”.

Kako pomenuti portal navodi, Đedović je imao obaveze u Ministarstvu unutrašnjih poslova, zbog čega je odlučio, kako i sam kaže, da pravdu potraži na pravom mestu. Đedović se oglasio tim povodom, te je objasnio šta se zapravo desilo.

– U iščekivanju božje pravde, ja se malo obratio i onima kojima sam pružio soje poverenje i na izborima – napisao je Marko na Instagramu.

Da li je voditelj rešavao spor protiv Miljane i Marije Kulić, za sada nije poznato. Podsetimo, sukob Kulićki i Marka Đedovića datira još iz prethodnih sezona kada je on i podneo tužbu protiv majke i ćerke. Sada se oglasio na društvenoj mreži Tviter gde je napisao kako ipak neće povući tužbe.

– Ja ne znam što Marko Đedović nije teretio Milju na sudu? – pitao je jedan korisnik Marka.

Twitter,
Twitter,

– Sad ću. A i nisam povukao tužbu. Dok smo joj život spasavali i boravili kod mene, da ne bi bacali pare na hotele, bio sam im super – dodao je Marko.

– Ma ološi, isto i TV kuću, daje joj šansu koliko puta, ona opet sve isto, nema pomoći – nastavio je korisnik.

Twitter,
Twitter,

– Samo neka pokazuje sebe… Svako sebe pokazuje, dao bih im još 100 šansi da se ogade narodu, kad vide kakve su. Svima su se ogadile – istakao je Marko.

Kao što smo na početku teksta naveli, Đedović je potvrdio svoj ulazak, a to je učinila i Miljana u emisiji “Narod pita”.

– Ja sam danas u 17.30 potpisala ugovor za “Elitu”, neka me kazne. Ulazim od početka. Skraćenom (Bebici) ne bih davala na značaju, ali s obzirom na to da sam čula da on ulazi, pričaćemo o svemu – rekla je Miljana.

Između ostalog, Kulićeva je tada potkačila i budućeg učesnika Marka Đedovića.

Da li žele da reše sve svoje nesuglasice pre ulaska u rijaliti putem nadležnih organa, ostaje nam da vidimo.

Previous article“RIJALITI POČINJE”: Dalila Dragojević se konačno oglasila povodom Zadruge – Pogledajte šta je saopštila… (VIDEO)
Next articleSTRASTI UZAVRELE PRED ULAZAK U ZADRUGU: Janjuš šokirao reakcijom – Stigao na potpisivanje ugovora…