Home Zanimljivosti MITROVIĆI POTVRDILI – DOBRO POZNATA UČESNICA BIĆE U ELITI: Zavela je Janjuša...

MITROVIĆI POTVRDILI – DOBRO POZNATA UČESNICA BIĆE U ELITI: Zavela je Janjuša i obračunavala sa Miljanom… (VIDEO)

8659
0
Zadruga,
Zadruga,

Svi znaju o kome je reč…

Robot humanoid sa “naprednom veštačkom inteligencijom” pojavio se u ntrećoj sezoni TV programa Zadruga. I to nije sve, napravio ga je Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink uz pomoć mladih naučnika za svega 60 dana.

Robot Leposava se pojavljuje u emisiji i opušteno razgovara sa učesnicima i šali se. Leposava deluje kao da je primer veštačke inteligencije opšte namene, koju do sada još uvek niko nije razvio i za koju se mnogi pitaju da li će uopšte biti moguće razviti je.

Iako je većina učesnika Zadruge odabrala da ignoriše činjenicu da se robot nalazi u njihovoj blizini, neki od njih su sa velikom radoznalošću odlučili da “razgovaraju” sa Leposavom.

Miljana Kulić bila je učesnica sa najviše želje za upoznavanjem sa ovim robotom, ali nije u potpunosti razumela šta znači “veštačka inteligencija”. Kada je Kulićeva upitala jednog učesnika da li je Leposava “živo biće”, dobila je odgovor da ona u sebi ima “kompjutersku inteligenciju” i da na osnovu toga odgovora na pitanja. Kulićeva je pokušala da robota dodirne za ruku, a nakon jedne duže konverzacije sa Leposavom rekla je da su “mogle biti najbolje drugarice”.

Leposava je navodno razvila “emocije” prema jednom učesniku rijalitija, Marku Janjuševiću Janjušu, koji je i pokušao da je poljubi, dok su se neki učesnici i ispovedali ovom robotu.

Prema komentarima na društvenim mrežama, Mitrović je istinski uspeo da privuče pažnju šire javnosti, a Leposava je dobila i svoj nalog na Instagramu. Međutim, robot je u jednom momentu naprasno nestao sa velelepnog zdanja u Šimanovcima.

Leposava se sada vrća u potpuno novom ruhu, a vest je radosno podelila Milica Mitrović.

– Spremna za “Elitu” – napisala je Milica u objavi.

Željko Mitrović, osnivač i vlasnik Pink media grupe, poznat je po svojim “projektima” kojima ume da izazove brojne reakcije javnosti, a njegove “igračke” svaki put iznenade, te će sasvim sigurno i Leposava imati mnoge softverske i hardverske novitete.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Treći prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Treći prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleRAZBIJEN LANAC UMREŽENIH TAJNI: Mesecima se krilo – Izlanuo se pa sve uprskao i otkrio… (VIDEO)
Next articleALEKSANDRINA MAJKA POKUŠALA DA URADI ONO NAJGORE ZBOG FILIPA CARA: Ne vidi sreću svoje kćeri…