Home Zanimljivosti POSLE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ONA ULAZI U ZADRUGU: Sve što narod interesuje...

POSLE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ONA ULAZI U ZADRUGU: Sve što narod interesuje spremna je da obelodani… (VIDEO)

20006
0
Teodora Radojicic,
Teodora Radojicic,

Sve što publiku interesuje, spremna je da obelodani…

Treći sistematski pregled kojem se podvrgavaju potencijalni učesnici rijaliti formata “Zadruga 7 Elita” se održao u prestonici i tom prilikom je ekipa novinara bila na licu mesta, kako bi sa njima porazgovarali na aktuelne teme i videli ko će se sve to potencijalno naći u Beloj kući.

Jedna od njih je i Teodora Radojičić iz Beograda koja je slavu stekla učešćem u rijalitiju “Parovi”.

Jedan od događaja koji je obeležio njen život jeste “ležanje” od 3 godine u zatvoru, a boravak u pomenutom se okončao 30. marta ove godine.

Kako i sama ističe, zbog svoje prošlosti se ne kaje, jer je sve što zna naučila iz sopstvenih grešaka i da može da vrati vreme, ponovila bi gotovo sve što je do sada učinila.

Teodora je u razgovoru otkrila mnoge stvari, pa i sve o odnosu sa Tamarom Đurić i ljubavnom životu.

– Tamara Đurić mi nije dala nikakve savete. Nas dve nismo preterano bliske, život je poneo na jednu a mene na drugu stranu. Između nas se nije ništa dogodilo. Što se ljubavi tiče, ulazim slobodna ali ne očekujte vezivanje za neke muškarce, jer sve najgore mislim o tom načinu vezivanja, tako da to mi je na crnoj listi. Inače, ja se bolje slažem sa muškarcima, tako da ću se družiti sa onima koji su sportisti – započela je Teodora.

Potom je progovorila o pojedinim zadrugarima, pa i povezivanju sa Carem.

– Potrudiću se da ne napravim neke fizičke konflikte. Ja ne bih volela da sam poput Miljane Kulić ili svi oni koji su imali jake psihičke lomove, jer su verovatno dovedeni do tačke pucanja. Jezivo je da ti se čitav Balkan smeje zbog tvog sloma. A što se Cara tiče, ja zaista ne znam šta da kažem. Zauzeti muškarci su uvek bili za mene tabu, ja jednostavno ne vidim sebe pored nekog muškarca iz Zadruge. Ja sebe ne želim da opterećujem kako će ko da me prihvati, jednostavno je nemoguće da te svi vole. Ko me zavoli takvu kakva sam, zavoleće me – zaključila je Teodora Radojičić.

Detaljan intervju sa novom takmičarkom “Elite” pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“FILIP CAR JE KROMPIR”: Takijeva bliska prijateljica napravila skandal na lekarskom pregledu… (VIDEO)
Next articlePRVI SUSRET NAKON BLOKIRANJA: Neprijatnu tišinu prekinula još veća tenzija – U brutalnom okršaju… (VIDEO)