Home Zanimljivosti PRVI SUSRET NAKON BLOKIRANJA: Neprijatnu tišinu prekinula još veća tenzija – U...

PRVI SUSRET NAKON BLOKIRANJA: Neprijatnu tišinu prekinula još veća tenzija – U brutalnom okršaju… (VIDEO)

1171
0
Teodora Radojicic, Anita Stanojlovic,
Teodora Radojicic, Anita Stanojlovic,

Niko nije očekivao ovakav rasplet situacije…

Treći sistematski pregled kojem se podvrgavaju potencijalni učesnici rijaliti formata “Zadruga 7 Elita” se održao u prestonici.

Tom prilikom je ekipa novinara bila na licu mesta, kako bi sa njima porazgovarali na aktuelne teme i videli ko će se sve to potencijalno naći u Beloj kući.

No, ono što je svima privuklo pažnju, jeste bliski susret Anite Tomić i Teodore Radojičič, preciznije susret sadašnje i bivše ljubavi Jovane Tomić Matore.

Kako se spekulisalo Anita je blokirala sve devojke sa kojima se Matora pratila, a jedna od njih je upravo i pomenuta Teodora. Sve pomenuto, ekipa novinara je uspela da usnimi.

Svi okupljeni su se u prvi mah uplašili kako će se okončati ovaj tenzičan susret, budući da se Jovana poljubila sa Teodorom, ali ubrzo se razrešila misterija i svi su imali prilike da vide da su uspele da pronađu zajednički jezik.

– Ja sam rekla da ću sve devojke koje su pratile Jovanu obrisati i blokirati. Ja zaista nemam ništa protiv ove devojke – rekla je Anita, a Teodora se nadovezala.

– Matora je zapravo kriva, eto vidiš. Nema šta, nisam se ni sa kim ljubila i ne želim da ide ova priča. Ne smeta mi bilo ko – zaključile su razgovor ove dve devojke.

Koliko su bile kiskrene imaćemo priliku da vidimo vrlo brzo, jer već 03.09. počinje “Zadruga 7 Elita”.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous articlePOSLE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ONA ULAZI U ZADRUGU: Sve što narod interesuje spremna je da obelodani… (VIDEO)
Next articleOTAC I MAĆEHA KONTROVERZNOG ZADRUGARA POTVRDILI DA ULAZE U ZADRUGU: Sin nije za njihov dolazak…