Home Zanimljivosti “MARIJA JOJ POJAČAVA DOZU KAD NIJE DOBRA”: Obelodanjene šokantne tvrdnje – “Ono...

“MARIJA JOJ POJAČAVA DOZU KAD NIJE DOBRA”: Obelodanjene šokantne tvrdnje – “Ono što Miljani sestre rade je pretužno…” (VIDEO)

10892
0
Marija Kulic, Miljana Kulic,
Marija Kulic, Miljana Kulic,

Izneo sve javno…

Nenad Macanović Bebica je gostovao u emisiji “Narod pita”, i tom prilikom izneo jezive tvrdnje na račun porodice Kulić.

– Izjavio si da su Kulići paklena trojka sa ugaone garniture, da naprave zasedanje pa se dogovaraju šta će raditi u toku dana. Kako izgleda to? – rekao je voditelj.

– To je jutarnja kafa u dva popodne, tad se svi bude. Ustanu oko dva popodne – rekao je Bebica.

– Čime si to zapretio Mariji Kulić rekao si da ima samo nešto što ti i ona znate – rekao je voditelj.

– Između ostalog to što određuje Miljani terapije, pa ih pojačava ako joj se njeno ponašanje ne sviđa da bi više spavala – rekao je Bebica.

– Takođe si negde javno optužio Mariju da iskorišćava i zloupotrebljava Miljanu – rekao je voditelj.

– Pa naravno, ona govori da Miljana treba da pije lekove da bi spavala kad joj se kocka, pričala je i u rijalitiju da će joj oduzeti radnu sposobnost. Cilj je da upravlja njom i uzima joj novac – rekao je Bebica.

– Da li je Miljana sluša? – pitao je voditelj.

– Zavisi od situacije. Marija njoj onda objasni i ubedi je kako je ona u pravu i to je tako uvek. Ona zove policiju da je odvedu u Toponicu jer je prokockala 500, 600 hiljada. Mislim da Miljana i ide u kazino jer joj Marija ne da njene pare i ne da joj da se druži sa učesnicima rijalitija ali ni sa onima koji nisu u rijalitiju jer joj puni glavu da će je iskoristiti kako bi ušli u rijaliti. Sestre neće sa njom da sede i izlaze samo se telefonom čuju. Ona nema prijatelje, nema druga, nema drugaricu. Marija ju je stavila u kavez kao majmuna, ona nema slobodu. Mariji su sve pare, njoj ni Miljana nije bitna njoj je bitno da ona ne ode jer onda odlaze i pare, a samo Miljana ih i izdržava. Tijana i Ana za sebe zarađuju, a od Miljane žive Siniša, Marija, Željko i Miljana – rekao je Bebica.

Pogledajte prilog: