Home Zanimljivosti ONA JE SPECIJALNA GOŠĆA ZADRUGE: Željko Mitrović otkrio strogo čuvanu tajnu i...

ONA JE SPECIJALNA GOŠĆA ZADRUGE: Željko Mitrović otkrio strogo čuvanu tajnu i najavio spektakl… (VIDEO)

9430
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

Ovo su detalji…

Direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović najavila je da rijaliti “Elita” počinje sa emitovanjem 3. septembra od 21 sat.

Produkcija “Elite” u najstrožoj tajnosti čuva imena određenih učesnika koji će se naći na velelepnom imanju u Šimanovcima, a mnogi će biti oduševljeni, ali i šokirani, kada bude bio obelodanjen zvanični spisak, na kom će se naći kontroverzne ličnosti i velika imena sa domaće javne scene.

Takođe, Milica Mitrović zvanično je otkrila da se voditeljskom “ružičastom jatu”, pored dobro poznatih voditelja Dušice Jakovljević, Darka Tanasijevića i Ivane Šopić, pridružuju i novo TV lice, Maša Mihailović, kao i dobro poznata voditeljka Ana Radulović.

Prvi objavljeni učesnik jeste najpoznatija kuma u Srbiji, Milena Kačavenda, koja je postala poznata kada je u javnost istupila kao jedina odbrana drugoplasirane superfinalistkinje Ane Ćurčić, sa kojom je po njenom napuštanju “Zadruge 6”, žestoko zaratila.

Na oduševljenje mnogih, drugi zvanični učesnik “Elite” biće i novinar Marko Đedović, koji je inače magistar socijalnog rada i socijalne politike. Marko je javnosti ostao poznat kao neko ko je veoma britak na jeziku i kao neko ko se ne libi da iskaže svoje mišljenje, ma ko god bio preko puta njega.

Treći zvanični učesnik “Elite” jeste i bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić. On se javnosti predstavio kao pravi zavodnik, a u rijalitiju je imao samo dve veze, a kako će se pokazati zapravo u ovom, novom, megalomanskom projektu TV Pink, ostaje nam da ispratimo.

Takođe, do sada je zvanično potvrđeno i učešće Slobodana Josipovića, diplomiranog ekonomiste i čuvenog političkog analitičara. On je neko ko se vredno sprema za učešće u u megalomanskom projektu televizije Pink, te neretko gostuje u emisijama usko povezanim sa njegovom strukom i oblasti kojom se bavi.

Izvesni Nikola Bukilić, zgodni, atraktivni i se*si fudbaler uhvaćen je ispred zgrade TV Pink. On ima 23 godine i živi u Podgorici, a ako je suditi po fotografijama koje smo uspeli da uhvatimo, nijedna buduća takmičarka “Elite” mu neće odoleti. Kako saznajemo, pored svog atraktivnog izgleda, Nikola pleni svojim šarmom, duhovitošću, ali i pozitivnom energijom.

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom Instagram profilu otkrio je da ne spava već danima kako bi sve pripreme za ovaj gigantski projekat prošle kako treba, te je otkrio da će se u “Eliti” naći i specijalna gošća koja je pre samo nekoliko godina osvojila srca milione gledalac.

Reč je o Leposavi, ali je ona ovoga puta Barbi Leposava. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja. Za sam kraj dodao je da je ovo samo delić stvari koje će biti impelmentiran u ovaj projekat koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica.

Za potrebe “Elite”, velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, kao i direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović.

Kako saznajemo, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!