Home Zanimljivosti “ZAKLJUČALA ME I UZELA DOKUMENTA – TO JE VRSTA OTMICE”: Sve javno...

“ZAKLJUČALA ME I UZELA DOKUMENTA – TO JE VRSTA OTMICE”: Sve javno otkrio – Prošao kroz pakao zbog Kulića… (VIDEO)

864
0
Nenad Macanovic, Marija Kulic, Miljana Kulic,
Nenad Macanovic, Marija Kulic, Miljana Kulic,

Više neće da ćuti…

Voditelj Darko Tanasijević je u emisiji “Narod pita” ugostio Nenada Macanovića Bebicu, a u program se u jednom trenutku uključio Bogdan.

– Miljana je duševni bolesnik i ležala je u psihijatrijskoj klinici. ja sam sticajem okolnosti išao kod svoje bake tada i nju sam u toj bolnici, Toponici video. Ona je bolesna i nije pravi izbor za Nenada i to sam i tad rekao. On je rpopustiod ve godine koje niko neće da mu vrati, izigravao je bejbisitera, dadilju, išao na pijacu, plaćao kazne. Sad je ispao najgori celoj njenoj porodici i njoj i taj krov nad glavom su mu debelo naplatili – rekao je gledalac.

– Možda je bila kompenzacija, imaš topli dom i užinu i obroke, a on ide u nabavku, baca đubre, samo čačkalicu u strujomeru da ne dira – rekao je voditelj.

– Miljana je rekla da te tvoj otac ne podnosi, da te majka drži kući i da ideš da snimiš storije kad on nije kod kuće – rekao je gledalac.

– Čista dezinformacija. Danas je ćerki bio rođendan imam i slike – rekao je Bebica.

– Ako je bilo loše, ako si video kod Miljane, njene majke i njenog oca neke manjkavosti, ako ti se nije svidelo kako žive šta si sve vreme radio tamo i šta si čekao da se desi – rekao je voditelj.

– Ja bih pre svega rekao da je on bio zaista zaljubljen u Miljanu jer da nije ne bi to sve radio. Nju je kocka doterala do još goreg stadijuma bolesti – rekao je Bebica.

– Meni je krivo zbog Željka, on tu najviše ispašta – rekao je gledalac.

– Pa da. One su i Ivana napale, njima niko ne odgovara i bez ikakvog razloga su ga napale. One se plaše da će Željko shvatiti da nisu normalne i da će tražiti da ide kod njih – rekao je Bebica.

– Ona nije za emotivne veze, ona ni u studiju ne može da se ponaša. Ona je dete sa roditeljskim staranjem – rekao je gledalac.

– Koliko si para dužan porodici Kulić? – pitao je voditelj

– Poslednje je bilo valjda 120 hiljada, videćemo kad se vrate. Miljana je znala mopg druag i da dobro zarađuju i ja sam samo spojio njih, Marija ih je zvala 450 puta – rekao je Bebica.

– Što ti potpisuješ ako novac ide na neku B stranu – rekao je voditelj.

– Da bih ja bio garant, da se tim ugovorom osiguram da ne odem, da ih ne zeznem – rekao je Bebica.

– A što si potpisao? – pitao je voditelj

– Bio sam zaključan u stanu. Marija me je zaključala i progutala ključ kao iz crtanog filma. Šalim se, bili smo na Slaviji, uzela mi je dokumenta, ključ od kola. To je neka vrsta otmice otprilike – rekao je Bebica.

– Da li je taj dokument overen? – pitao je voditelj

– Nije, ali oni imaju tog nekog prijatelja advokata koji može da im overi šta god – rekao je Bebica.

– Kulići su izjavili da su ti plaćali alimentaciju za decu, da li je to istina? – pitao je voditelj

– Ne, Miljana je ako uzimala za mene kad je išla u kazino, uplatnice su sa mojim imenom i nikada mi nisu dale novac – rekao je Bebica.

– Je l’ su ti zamerili roditelji što si otišao i posvetio više pažnje Miljaninoj porodici nego njima? – pitao je voditelj

– Jesu Dare, kako nisu – rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte u videima:

Previous articlePOMOĆU ČAČKALICE SMANJUJU RAČUN ZA STRUJU: Bebica otkrio tajnu Kulića – Pogledajte koliki su im mesečni troškovi… (VIDEO)
Next article“NISAM SE IZVINIO – KRITIKOVALI SU ME”: Bebica progovorio o svom povratku u porodični dom i odnosu sa roditeljima…