Home Zanimljivosti NOVA BRUKA: Aleksandra Nikolić mu uzela pare – Sad ga tera od...

NOVA BRUKA: Aleksandra Nikolić mu uzela pare – Sad ga tera od sebe bez stida i srama… (VIDEO)

2999
0
Aleksandra Nikolic,
Aleksandra Nikolic,

Narod zgranut…

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić je održala “lajv” na društvenoj mreži TikTok, gde je pojasnila da je odlučila da prekine odnos sa izvesnim Darkićem.

Ovaj tiktoker je bio jedna od osoba koja je Aleks slala najviše poklona na ovoj mreži, ali je i tome došao kraj, te je Nikolićeva zauvek prekinula kontakt sa njim.

– Tako da, iskreno da vam kažem, sve mi je od starta bilo čudno. Ne bih ga komentarisala ništa preterano.

– Ali u mojoj okolini su ljudi koji su pravi, koji nisu lažni. Meni to zaista ne treba.

– Pričaće mi danas da me voli kao sestru, pa da ide da “gifta” nekog drugog, pa da mi kaže da će da objasni. Ne zanima me.

– Meni je to malo zastrašujuće i jezivo… Kao priča da me voli, da me voli u paru, ljubav cveta, spremio poklon za svadbu…

– I onda kao, uradi tako nešto… Meni je sve to oduvek bilo čudno.

– Filipa čak i dalje “gifta”, ali što dalje od mene. Nije normalno da ti neko priča da te voli kao rođenu sestru, da je tu za mene, da deluje skroz normalno i onda samo odjednom puf.

– Priča mi u “lajvu” da promenim glas. Meni niko ništa ne može da određuje u životu.

– Hvala njemu na “giftovima” koje je slao, ali od mene što dalje. Ali to su nebitni ljudi, koji su tu postali bitni jer su “giftali” mene ili Filipa – pričala je Aleks.

Ovaj snimak se proširio po društvenim mrežama, a Aleks je stavljena na stub srama:

“Hoće ženska da raspolaže tuđim novčanikom, pa to ti je”, “Vrati onda sve što ti je poklanjao, rešen problem”, “Ova hoće samo njoj da poklanja”, “Bože, kako je glupa, to je strašno, a najviše Bujka voli lovu”, “Koja si ti budaletina, Aleks, ti hoćeš da određuješ nekome kome će šta da poklanja, zato ti je Fikret jednom rekao da si glupa kao njegov polni organ”, “O, gospođo, hoćeš poklon, a ne sme niko ništa da ti kaže, sve što radiš, radiš za pare, to se vidi, kakva ljubav. Da li si videla da ti verenik lajkuje bivšu?” – samo su neki od komentara ispod ove objave.

Detaljnije u nastavku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articlePRIZNALA DA MOLE ZA ULAZAK U ZADRUGU: Anđela Đuričić šokirala novom objavom – Vraća se na televiziju…
Next articleEVO KOJI SU USLOVI PONUĐENI MILJANI KULIĆ ZA RIJALITI: Najozbiljniji honorar – A tek da saznate za ove informacije…