Home Zanimljivosti OTKAZANO JOŠ JEDNO UČEŠĆE ZA ULAZAK U ZADRUGU: Nakon Miljane Kulić i...

OTKAZANO JOŠ JEDNO UČEŠĆE ZA ULAZAK U ZADRUGU: Nakon Miljane Kulić i njemu su zatvorena vrata…

11156
0
Zadruga,
Zadruga,

Nedostajaće…

“Zadruga 7” startuje u nedelju 3. septembra. U spolednjih mesec dana dosta se nagađalo koji su to elitni takmičari sedme sezone.

Pojedine je sama produkcija potvrdila (poput Milene Kačavende, Mensura Ajdarpašića i Marka Đedovića), dok su pojedinci sami tvrdili da su elita i da im je mesto u najambicioznijoj sezoni do sada.

Jedan od njih bio je i Stefan Mihić, za koga se čitavog avgusta šuškalo da ulazi u Zadrugu 7.

Produkcija nikada nije potvrdila da zaista pregovara sa Mihićem koji je imao vrlo komplikovanu istoriju sa ružičastom televizijom.

Podsetimo, Stefan je diskvalifikovan iz “Zadruge 5”. Tada je, svoje učešće obeležio s**som sa rijaliti cimerkom Deniz Dejm, svađom sa obezbeđenjem, kao i čestim sukobima sa ostalim zadrugarima.

On je, navodno, bio siguran da ulazi u novu sezonu da je, kako su mediji pisali, došlo i do raskida sa devojkom koja nije želela da njen partner uđe u najgledaniji rijaliti.

Ipak, izgleda da mu se želje oko ulaska u Zadrugu 7 nisu ostvarile, te je sad objavio da se povlači iz šou biznisa i da se vraća u Dubaji.

– Odlučio sam da se povučem, ssovetim sebi i svojoj karijeri u Dubaiju. Dosta je bilo biti prisutan 3 godine u ovom šoubiz šljamu. To nije za mene. To nisam ja. Nastavljam tamo gde sam stao tri godine unazad i bio gospodin čovek – napisao je Mihić.

Instagram,
Instagram,

U grupama ljubitelja Zadruge odmah se javila teorija da je reč o sindromu “lisice” i “kiselog grožđa” i da se Mihić povlači jer nije uspeo da dobije poziv za Zadrugu 7. Podsećamo, Miljana Kulić je potvrdila da ne ulazi u Zadrugu 7.

Previous articleNA VEST O POMIRENJU MAJE I JANJUŠA – NJEGOVA ŽENA UČINILA NEZAMISLIVO: Reakcija Ene Janjušević šokirala sve…
Next articleZADRUGARKA HITNO HOSPITALIZOVANA: Usred noći se stanje zakomplikovalo – Doktori čine sve što mogu…