Home Zanimljivosti PRIZNALA DA MOLE ZA ULAZAK U ZADRUGU: Anđela Đuričić šokirala novom objavom...

PRIZNALA DA MOLE ZA ULAZAK U ZADRUGU: Anđela Đuričić šokirala novom objavom – Vraća se na televiziju…

3720
0
Andela Duricic,
Andela Duricic,

Ipak mora tako…

Anđela Đuričić zasigurno ne ulazi u sedmu sezonu Zadruge. Ona se nije dobro rastala sa čelnicima Pinka, a i odlučila je da se upusti u građenje karijere voditeljke na Hajp televiziji. Stoga je nećemo gledati u imaginarijumu u Šimanovcima od septembra.

I dok njeni obožavaoci sa nestrpljenjem očekuju nove televizijske projekte, Anđela nastavlja da obaveštava javnost o događajima iz svog života putem društvenih mreža. Ipak, u spoeldnjoj je indirektno zakačila druge zadrugare.

Naime, Anđela Đuričić je otvorila tviter nalog i putem njega želi da priča sa svojim obožavaocima, ali i da komentariše sva aktuelna dešavanja.

Sirena iz Đenovića je printskrinovala i okačila na Instagram svoj poslednji tvit u kome je indirektno zakačila Zadrugu i zadrugare.

– Šta ima kod vas ovih dana? Vidim neke udaraju vrućine u glavu, drugi prose po Tiktoku, treći mole za ulazak u rijaliti, a ja evo odmaram kod kuće i spremam nove emisije – napsiala je Anđela.

Instagram,
Instagram,

Ne zna se na koga je sve Anđela mislila od bivših zadrugara u ovom tvitu, ali nesumnjivo da će se mnogi u njemu pronaći.

U svakom slučaju neko moli da uđe u rijaliti, a neko poput Anđele imaće od septembra svoju emsiiju na Hajpu.

Inače, direktor televizije gde radi Anđela, zabranio je svojim voditeljima da zarađuju putem Tiktoka. Stoga sada Anđela pošto, je izgubila mogućnost “tiktok lajvovanja”, pokušava da iskoristi dobrobit drugih društvenih mreža kao što je tviter.