Home Zanimljivosti SAD I ZVANIČNO POTVRĐENO: Spisak je sve potpuniji – Evo da li...

SAD I ZVANIČNO POTVRĐENO: Spisak je sve potpuniji – Evo da li je Zvezdan Slavnić učesnik Zadruge…

3789
0
Zvezdan Slavnic,
Zvezdan Slavnic,

Svaka sumnja je sada otklonjena…

Rijaliti format “Elita” samo što nije počeo.

Spisak ovogodišnjih takmičara je sve puniji, sistematski pregledi kojima se budući zadrugari podvrgavaju se privode kraju, a produkcija ne časi časa, kako bi sve bilo spremno za spektakularan početak koji je zakazan za 3.9. od 21:00 čas na ružičastoj televiziji.

Dosta se spekuliše ko će se od ranijih takmičara ponovo vratiti na imanje u Šimanovcima i pokušati ponovo da zavezde red u Beloj kući i osvoji prestižnu titulu pobednika i naravno, novčanu nagradu.

Budući da je ove godine rijaliti naslovljen “Elita”, očekuje se mnoštvo poznatih imena koji su slavu stekli upravo u ovakvim televizijskim formatima.

Jedno od imena koje se spominje, jeste i Zvezdan Slavnić. Tim povodom, bivši zadrugar se i sam oglasio.

Zvezdan Slavnić jedno je od najzvučnijih imena prethodne sezone rijalitija “Zadruga”.

Slovio je za jednog od favorita, no pred samu završnicu je diskvalifikovan sa tadašnjom ljubavnicom odnosno devojkom Anđelom Đuričić.

Publika nije prestala da ga očekuje ponovo na televiziji Pink, a sada se na sve one natpise u medijima, a koji su se ticali njegovog ulaska u “Elitu”, oglasio i sam, te potvrdio šta se dešava na tom polju.

– Demant! Lažne vesti – poručio je kratko i jasno Zvezdan Slavnić, na natpise koji su potvrdno i afirmativno govorili o njegovom ulasku u Belu kuću.

Instagram,
Instagram,

No, svi znamo da je produkcija spremna na sve da gledaocima učini plezir, te ukoliko ga narod zaista bude želeo toliko pred kamerama, verujemo da je to vrlo realan scenario.