Home Zanimljivosti “BILA BI NAJBOLJA MAJKA NA SVETU”: Sve informacije susreta sa bivšom ljubavi...

“BILA BI NAJBOLJA MAJKA NA SVETU”: Sve informacije susreta sa bivšom ljubavi – Ipak ništa nije slučajno… (VIDEO)

1089
0
Marko Janjusevic Janjus,
Marko Janjusevic Janjus,

Oči u oči nakon svega…

Na ružičastoj televiziji održano je još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo, pa malo je reći uzbudljivo, budući da je Darko Tanasijević ugostio, nikog drugog do Maju Marinković.

Ona je svakom svojom izjavom uspela da izazove uzburkane reakcije svih prisutnih u studiju, pa i celokupne javnosti.

– Majo našla si se na istom splavu sa Janjušem, da li se dogodio neki after? – upitao je Darko.

– Puka slučajnost. Ja sam došla na splav sa ljudima sa kojim ase družim i vidim neko diže ruke kad ono Jaško, rekla sam novinarima da ću mu se javiti, jer smo izgledali odnos, ne postoji nikakva emocija, to je bila čista slučajnost, prošlo je nekako.

– Kada vidim neku osobu koja mi je značila ili koju sam mnogo volela, uglavnom osetim nešto u sebi, ali više toga nema. Možda je i vreme učinilo svoje, slučajnost ja izlazim sa splava kad ono izlazi Taki sa drugog splava. Želim mu svu sreću – rekla je Maja.

– Maki možeš da biraš koga poželiš, ali ti uvek biraš nešo pogrešno. Ja ti dajem savet, još jedno godinu dana da se iživiš i onda rodi jednu malu princezicu, da znaš sa kim ćeš da živiš, bila bi divna majka – rekla je gledateljka.

– Mislim da bih bila najbolja majka na svetu. Kad nađem nekog pravog, ne bih da se zaletim kao nekada, imam loše iskustvo – zaključila je Maja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu:

Previous article“BILA SAM DOBRA DA IM FINANSIRAM SINA – ALI NISAM BILA DOBRA ZA OBIČAJE”: Maja ponovo udarila na Bilalovu porodicu… (VIDEO)
Next articleOPASNICA ULAZI U GIGANTSKI PROJEKAT: I sama potvrdila da će biti deo Elite – Svi samo na nju čekaju…