Home Zanimljivosti DRUŽI SE SA MAJKOM DRAGOJEVIĆEVE BIVŠE: Dalila ne prestaje da provocira –...

DRUŽI SE SA MAJKOM DRAGOJEVIĆEVE BIVŠE: Dalila ne prestaje da provocira – Gađa pravo u centar…

1375
0
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

Svi se pitaju, koji je povod njihovog okupljanja…

Bivša rijaliti učesnica, ali i nekadašnja voditeljka Dalila Dragojević, već danima je u žiži interesovanja domaćih medija i korisnika socijalnih mreža otkako je prekinula saradnju sa jednom televizijskomk kućom, a neposredno nakon pomenutog se pomirila sa čelnim ljudima televizije Pink.

Poznato je i kako Dalila uživa u svojoj emotivnoj slobodi, izlascima, skupim stvarima i stilu života na kojem bi joj devojke slične njoj pozavidele.

Sada je podelila stori na socijalnoj mreži Instagram, gde smo mogli da vidimo da se nalazi u društvu nekadašnje zadrugarke, a njihovo druženje niko nije očekivao.

Evo o kome je reč:

Na jednom bazenu, Dalila se našla sa svojim prijateljima kako bi provela ovaj tropski dan u vodi i na neki način pokušala da se rashladi.

No, ono što smo mogli da vidimo, jeste da nije bila sama već u odabranom društvu.

Dalila je bila u društvu sa dva javnosti nepoznata muškarca, a sa njima je bila i majka Aleksandre Subotić (koja je takođe Dragojevićeva bivša, kao i Dalila, Aleksandra je bila sa Davidom, dok je Dalila sa Dejanom), Ljuba Pantović.

Njih dve su se snimale i uz skupoceno piće pozirale i smejale se snimajući kamerom luksuz u kom uživaju.

Postavlja se pitanje da li je ovo možda provokacija upućena porodici Dragojević, ali ne verujemo. Sve ukazuje na to daje reč o klasičnom ženskom druženju.

Odmah se nametnulo pitanje otkud to da se njih dve druže, ali reklo bi se da je Dalila odlučila da obnovi kontak sa mnogim ljudima sa kojima je ranije bila u korektnim odnosima.

Kako to obično biva, vreme je uvek najbolji pokazatelj istine, te ćemo strpljivo sačekati kako bismo saznali povod njihovog druženja.

Instagram,
Instagram,