Home Zanimljivosti SUSRET SA ČELNIKOM: Filip Car otkrio sve informacije nakon neplaniranog sastanka –...

SUSRET SA ČELNIKOM: Filip Car otkrio sve informacije nakon neplaniranog sastanka – Oduševljen postupkom…

1233
0
Filip Car,
Filip Car,

Ovo će se pamtiti i prepričavati…

Bivši zadrugar Filip Car se šokirao kad je u svom rodnom gradu Crikvenici sreo ni manje ni više do Sašu Popovića, jednog od čelnika Grand produkcije.

Svoje iskustvo je odmah podelio sa fanovima i to prilično ushićeno.

Filip je susret sa Sašom ovekoečio fotografijom koju je podelio na socijalnoj mreži Instagram i nije krio oduševljenje što je kreativnog direktora pomenute produkcije sreo baš u svom rodnom gradu.

– Gospodin Saša me je danas prijatno iznenadio svojom posetom u mojoj rodnoj Crikvenici – napisao je Car i podelio sliku sa Sašom na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram i oduševio se koliko je Saša prizeman.

Instagram,
Instagram,

Kreativni direktor Granda poseduje luksuznu nekretninu na obali Jadranskog mora u Opatiji, a koju je, kako su mediji preneli, platio vrtoglavih 300.000 evra.

Stan od skoro 100 kvadratnih metara na Hrvatskom primorju poseduje bazen, terasu, kao i pogled od “milion dolara”, od kojeg bukvalno zastaje dah.

Saša i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, luksuzan stan pazarili su pre sedam godina, a nedavno su ga i potpuno renovirali, za šta su kako se spekuliše izdvojili čak oko 30.000 evra.

– Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze – prenosili su mediji reči dobro upućenog izvora svojevremeno.

Previous articleMARIJA KULIĆ NA NOĆNOM KUPANJU: Kadrovi zapalili mreže – Privukla ogromnu pažnju naroda…
Next articleNIŠTA NIJE DOBRO: “Dešavaju mi se neke ozbiljne stvari” – Aleksandra izdala saopštenje za javnost i sve zabrinula… (VIDEO)