Home Zanimljivosti “FILIP MI JE PRIZNAO ŠTA JE IMAO SA DEJANOVOM DEVOJKOM”: Ljubavni četvorougao...

“FILIP MI JE PRIZNAO ŠTA JE IMAO SA DEJANOVOM DEVOJKOM”: Ljubavni četvorougao se žestoko zakomplikovao… (VIDEO)

919
0
Filip Car, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolic,

Sve otkrila uživo u programu…

Darko Tanasijević i Maša Mihailović su u emisiji “Narod pita” ugostili Aleksandru Nikolić. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa pobednicom šeste sezone “Zadruge”.

– Ovde Nikola iz Novog Sada. Ja sam neko ko prati Zadrugu duži niz godina i jako me povređuju komentari koji neki ljudi postavljaju posle mog uključenja. Aleksandra, kada si bila sa Dejanom, kakva si bila sa svekrvom Biljanom? – pitao je gledalac.

– Bila sam u korektnim odnosima sa njom. Nikada me nije uvredila kada sam bila u vezi sa Dejanom. A sa Goranom sam isto bila u super odnosima, njegov otac je divan čovek i nisam nijednu neprijatnu scenu doživela – rekla je Aleks.

– Kako su se preko noći ugasile emocije prema Dejanu? – pitao je gledalac.

– Nije bilo preko noći, ali kada sam videla Filipa na vratima… Nisam Dejanu ništa loše učinila, čak sam ga izvela na pravi put jer je bio u lošem stanju kada smo započeli vezu. Osetila sam te leptiriće u stomaku kada je Filip ušao, ustala sam i rekla, ne vidim ništa loše u tome – rekla je Aleksandra.

– Videla si šta je sve Dalila uradila Dejanu, kako ti nije bilo žao da uradiš isto? – pitao je gledalac

– Ja Dejana nikada nisam maltretirala. Prosto nisam mogla da budem folirant, ćutim i glimim lažnu sreću i glumim kad nije bilo sve u redu – rekla je Aleks.

– A možeš da budeš sa Filipom koji te je toliko izvređao? – pitao je gledatelj.

– Slažem se za neke postupke koje je Filip imao ali dovoljno vam govori koliko ga volim to što sam i dalje uz njega – rekla je Aleks.

– Što se tiče obrisanih slika sa Filipom, uskoro ćete videti zbog čega je to tako. Evo meni je i na pozadini telefona naša slika – rekla je Aleks.

– Aleks, tebe, Cara i Dejana konstantno povezuju. Izbio je žestok rat između njih dvoje zbog toga što je Filip spomenuo njegovu sadašnju devojku, kako to komentarišeš – pitala je Maša.

– Ja ne bih pljuvala po svom bivšem partneru i to mi ne priliči, ja sam ipak pobednica. Ja sam prva skočila kada je Dejan pobedio i nikada ga nisam loše komentarisala kao on mene. Ja nisam gledala intervju u kojem Filip prvi pominje Dejana, a privatno mi Car nije pričao ništa loše, niti mi je rekao da je sa sadašnjom Dejanovom devojkom imao više od lajkovanih fotografija. On mi je tokom jedne rasprave samo rekao da mu je lajkovala fotografije i to je to, priznao je – rekla je Aleks.

– A videla si giftovanje? – pitao je Darko.

– Imam mnogo ozbiljnije stvari u životu kojim se bavim i ne pratim, ali eto kada sam videla za to giftovanje odmah sam se uključila. Da postoji nešto između Filipa i Dejanove nove devojke mislim da bi mi rekao. Ne znam zašto je i na koji način Filip to prvi prokomentarisao, ali nije ništa loše rekao, a ka meni su bile upućene mnogo veće provokacije – rekla je Aleks.

– Zbog čega se Dejan u napadima na Filipa služi stvarima preko kojih je i sam prešao? – pitao je Darko.

– Da li misliš da će se njih dvoje konstantno takmičiti? – ubacila se Maša.

– Neće, oni su potpuno različiti. Dejan je možda povređen sa moje strane pa se služio tim nekim stvarima da nas oboje povredi. Ja svakako neću pljuvati po nekome sa kim sam bila – rekla je Aleks.

– Pošto nisi prihvatila ni prošli raskid mislim da nikada nećete ni raskinuti -zaključila je Maša.

– Filip ima težak karakter i komplikovana je osoba, ali za sada nam je lepo i nemam u planu da raskinemo. Naprotiv, imamo neke lepe planove za budućnost – rekla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Previous articleOD GUSTE KOSE DO IZBRIJANE GLAVE: Sve transformacije Miljane Kulić – Gotovo decenija provedena u rijalitiju… (VIDEO)
Next articleDALILA DRAGOJEVIĆ PONOVO VODITELJKA: Potpisala ugovor i dobila svoju emisiju…