Home Zanimljivosti HILJADE UPRTIH OČIJU NARODA: Kristijanu oko nije trepnulo kada je to uradio...

HILJADE UPRTIH OČIJU NARODA: Kristijanu oko nije trepnulo kada je to uradio – Udario još jače… (VIDEO)

27002
0
Zvezdan Slavnic, Kristijan Golubovic,
Zvezdan Slavnic, Kristijan Golubovic,

Ovakvu oštrinu, niko nije očekivao…

Kristijan Golubović, poznati žestoki momak beogradskog podzemlja i nekadašnji rijaliti učesnik, kada god se pojavi u javnosti izazove veliku medijsku pažnju, a njegove izjave bivaju prenošene danima.

A i kako ne bi, kada je sve što izjavi zaista takve snage da izaziva estradne potrese širom regiona.

Tako je bilo i ovog puta, kada je na najoštriji način do sada prokomentarisao Zvezdana Slavnića, sa kojim se činilo da je u dobrim odnosima, no ove reči to demantuju.

Kristijan se na samom početku osvrnuo na socijalnu mrežu TikTok i to na koji način je on uplovio u ovaj svet.

A nakon toga, usledio je šokantan govor:

– Ja sam na TikTok potpuno slučajno ušao i Kristinin brat nam je sugerisao da uplovimo u to. Hiljade gledalaca nas je pratilo, a “giftovi” su samo leteli. Međutim dvoje troje mediokriteta je ušlo u tu priču. Preko mene su napravili novac, a mene su predstavili nacionalistom. Međutim, meni je TikTok doneo nešto drugo, to su kontakti – započeo je Kristijan, a potom nastavio i progovorio o Zvezdanu:

– Zvezdan je mene zvao pre nego što je ušao u “Zadrugu”. Prvo meni je bilo nenormalno da je Zvezdan bio u karantinu sa Mikijem Đuričićem, tada mi je sve bilo jasno. Miki je smrdljiv i neuredan čovek. E već tada mi je slika o Zvezdanu Slavniću bila jasna. Kada ste vi videli da vlažne maramice koristi za sve ono, e to je potvrdilo ovo što govorim. Ja sam bio dobar sa Mokom Slavnićem, pa sam fejk hvalio Zvezdana. Kada je pokazao pravo lice, ja sam morao da prokomentarišem Zvezdana Slavnića. On je čovek koji je ženu gađao pečenjem, onaj čovek koji uzme peškir i obriše m*da pa vrati u ormar. Čovek koji je ćutao i mumlaoi u facu. Ako mu nešto nije jasno, neka dođe i kaže: “Ja sam onaj Zvezdan što dolazi i u*ija iz pištolja!” Neka prestane da ćuti kao p*čka – zagrmeo je Kristijan Golubović.

Da li će mu Zvezdan odgovoriti na ove prozivke, ostaje nam da pomno ispratimo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu: