Home Zanimljivosti NIŠTA OD ZADRUGE – ODBIO VELIKODUŠNU PONUDU VELIKOG ŠEFA: Njegov ulazak je...

NIŠTA OD ZADRUGE – ODBIO VELIKODUŠNU PONUDU VELIKOG ŠEFA: Njegov ulazak je bio posebno najavljivan – Ali do toga neće doći…

33394
0
Zeljko Mitrovic,
Zeljko Mitrovic,

– Sa toliko keša doživeo bih stotu, ali…

“Zadruga 7 Elita” konačno počinje sa emitovanjem u nedelju 3. septembra.

Verni fanovi rijalitija ne mogu da dočekaju tačan spisak svih učesnika nove sezone.

Za pojedine je produkcija potvrdila učešće, pa je tako poznata informacija da će se u nedelju, na imanje u Šimanovcima useliti Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić i Marko Đedović.

Ipak, mediji su najavljivali i druga poznata imena.

Neki od njih su sami demantovali ulazak u “Elitu”, među njima je i nekrunisana kraljica rijalitija Miljana Kulić, koja je na sveopšte iznenađenje objavila da ove godine neće ući u rijaliti, te da ima drugačije planove.

Nakon Miljane, oglasio se i Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, i otkrio da je odbio velikodušnu ponudu “Pinka”.

– Zahvaljujem se čelnim ljudima RTV Pinka na ukazanom poverenju, velika mi je čast što su nam dali priliku da uopšte pričamo na temu ulaska u do sada najveći rijaliti, umetničko zabavnog programa na Balkanu, “Elita”. Dobili smo ponudu koja se ne odbija i pruža kao šansa jednom u životu, sa toliko keša doživeo bih stotu! Pijem samo kiselu vodu, volim sve što vole mladi, a najviše slobodu – napisao je Osman na Instagramu i dodao:

– PS nije sve u lovi, najbitniji su u životu mirni snovi. Ja sam svoj, nisam tvoj, nisam vaš, kad idem na bazen, idem na Taš, ali nisam ničiji, nisam ni vaš – završio je u svom stilu.

Instagram,
Instagram,