Home Zanimljivosti “BULIĆ ISKEŠIRAO 18 000 EVRA DA BI ANA GODINU DANA BILA MIRNA”:...

“BULIĆ ISKEŠIRAO 18 000 EVRA DA BI ANA GODINU DANA BILA MIRNA”: Platio sve unapred – Sada je potpuno bezbedna…

13476
0
Ana Curcic, Aca Bulic,
Ana Curcic, Aca Bulic,

Procurili detalji u javnost…

Drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6” Ana Ćurčić se nakon rijaltiija preselila u elitni deo Beograda gde žive mnoge poznate ličnosti.

Kako “Star” saznaje, samo jedna kirija za mesec dana iznosi oko 1.500 evra.

Kada je saopštila Aci Buliću da želi da živi u naselju gde i Novak Đoković ima stan, on joj je rekao da će sve srediti, pa joj je navodno platio kiriju za godinu dana, koja iznosi 18.000 evra, piše “Star”.

Kako gorepomenuti list dalje navodi, oni to za javnost ne žele da priznaju, pa Ana svima govori kako ona finansira trenutni luksuz.

– Ovde sam pronašla svoj mir, najviše volim da uživam na tereasi sa drugaricama. Miran je kraj, ljudi su ljubazni, ko god da mi je prišao, bili su jako fini. Trenutno iznajmljujem stan, ali imam želju da ga kupim. Jako mi se dopada – istakla je Ana jednom prilikom.

Bulićev prijatelj za gorepomenuti portal otkriva da ipak nije Ana ta koja plaća kiriju, već da joj je Aca obezbedio narednih godinu dana krov nad glavom.

– Oni ne žele da govore o tome i zbog njegove porodice, jer ipak nije on njoj platio stan od 200 evra, nego od 1.500 i iskeširao je 18.000 evra da bi Ana godinu dana bila mirna. Ona samo račune plaća i to je sve. Čim je izašla iz rijalitija, rekla mu je da se seli i da neće da bude u stanu u kom je bila sa Zvezdanom – navodi Acin prijatelj za “Star”, pa dodaje:

– Onda mu je saopštila da joj se luksuzno naselje jako dopada i da je super što je pod kamerama i obezbeđenjem, te da je potpuno bezbedna u istom. Aca joj je odmah ispunio tu želju, platio sve unapred i ona do sledeće godine ima krov nad glavom siguran – istakao je Bulićev prijatelj.