Home Zanimljivosti POBEDNICU ZADRUGE UCENJUJU SNIMCIMA: Pred početak Zadruge se javio bivši kome je...

POBEDNICU ZADRUGE UCENJUJU SNIMCIMA: Pred početak Zadruge se javio bivši kome je rasturila brak…

844
0
Zadruga,
Zadruga,

Preživljava pravu dramu…

Rijaliti program pod nazivom ”Elita” zvanično počinje 3. semptembra i svi sa nestrpljenjem očekuju početak spektakla.

Neka imena takmičara su za sada poznata, a pojedina se drže u strogoj tajnosti.

Jedno od imena za koje se spekuliše da će ući je i Iva Grgurić, pobednica “Zadruge 3”.

Kako “Star” saznaje, Iva je u strahu od biznismena kojem je prošle zime rasturila brak.

Kako navode, starleta je bila nekoliko meseci u tajnoj vezi sa oženjenim preduzetnikom.

Kada je on pokušao da je ostavi, Iva mu je servirala osvetu, tako što je sve zajedničke slike sa putovanja na koja ju je vodio poslala njegovoj ženi.

Kako se dalje navodi, kad je čuo da postoji šansa da Iva uđe u rijaliti, rešio je da joj napakosti, te je nazvao i rekao kako ima snimke iz spavaće sobe i da će ih sve pustiti u javnost.

– Iva je bila van sebe jer je bila ubeđena da nema čime da je ucenjuje. Zaboravila je na to da je on u kući u kojoj su se viđali van Beograda imao kamere svuda po dvorištu, ali i unutar nje. Naravno, on je govorio Ivi da se opusti i da su kamere unutar kuće upaljene samo kada tu nikog nema, radi bezbednosti, ali je očigledno lagao. Iva zna da on ne laže, jer joj je rekao kako ima i snimak na kom se ona sama pipka na krevetu dok se on tušira. Sada je u strahu da on sve to ne pusti. Ne želi da javnost gleda njene eksplicitne snimke, ali isto tako zna koliko je naudila njemu i da mu je svesno rasturila brak. On zbog Ive nije video dete nekoliko meseci, jer je njegova već sada bivša žena jako ljuta i sveti mu se preko ćerke. Zbog toga to što mu je uništila porodicu, a on joj je ispunjavao sve želje, želi da je uništi – otkriva izvor blizak Ivi za gorepomenuti list.

Previous article“BULIĆ ISKEŠIRAO 18 000 EVRA DA BI ANA GODINU DANA BILA MIRNA”: Platio sve unapred – Sada je potpuno bezbedna…
Next articleJANJUŠ SE POMIRIO SA SUPRUGOM: Javno ponizio sve žene sa kojima je varao – Uživaju u ljubavi…