Home Zanimljivosti “ZBOG NJIH MI SE KĆERKA RAZBOLILA”: Otac Filipa Cara ucjenjuje Aleksandru –...

“ZBOG NJIH MI SE KĆERKA RAZBOLILA”: Otac Filipa Cara ucjenjuje Aleksandru – Slovenka očajna…

24556
0
Aleksandra Nikolic, Filip Car,
Aleksandra Nikolic, Filip Car,

Nered…

Drama u vezi Aleksandre Nikolić i Filipa Care, majke dobitnice “Zadruge” je očajna!

Mnogi se protive odnosu pobednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić i Filipa Care.

Ona i dalje negira da je njihova veza u krizi.

Kako je nedavno priznala u emisiji “Narod pita”, radili su i na bebi i žele da ostvare svoju ulogu roditelja.

Kako “Svet” saznaje, Carev otac je ucenjivao Aleksandru, ako planira budućnost sa njegovim sinom, moraće da mu podari najmanje troje unučadi.

– Filipov otac jedva čeka da njegov naslednik dobije dete, to mu je doživotna želja. Od kćerke, Filipove sestre, ima unuče, ali želi i potomstvo od sina. Aleksandri je poručio da joj nikada ništa neće oskudevati i da će im ostaviti svu imovinu koju ima, sve dok rađa što više dece, jer je to bogatstvo – kaže za “Svet” izvor blizak Nikoliću i otkriva da je situacija sa Aleksandrom potpuno drugačija:

– S druge strane, Slovenka, Aleksandrina majka, ne podržava ovu vezu. Volela bi da njena ćerka ne zasniva porodicu sa Filipom, jer se plaši da njihova ljubav neće dugo trajati i da će njena ćerka biti povređena i sama odgajati dete, kao i ona. Slovenka ne želi da Aleksa prolazi kroz sve te muke i zato stalno kuka da je za sve kriv Filip: „Moja ćerka se razbolela zbog njih“, kaže Slovenka kad god Aleksandri nije dobro. Misli da svi njeni zdravstveni problemi potiču od stresa. Nedavno je imala veoma tešku stomačnu virozu, a sada je prehlađena, a njena majka tvrdi da je sve to zato što je nervozna i rekla im da ne muče njeno dete – dodaje ovaj izvor, pa nastavlja:

– Ona je uverena da Filip želi da iskoristi Aleksu za marketing, za novac i da će je kad-tad zameniti, jer ne može da se skrasi pored jedne žene. Svi mu brzo dosade, pa se ona plaši kako će Aleks podneti kada je zadirkuje, s obzirom da je veoma emotivna i da ga mnogo voli. Ali, koliko god se trudila, Slovenka ne može uticati na svoju kćer, jer je njena ljubav prema Filipu jača od razuma i više od svega na svijetu želi da s njim dobije dijete – zaključuje izvor pomenute novine.

Previous articleVRAĆA SE NA MALE EKRANE – RASTURILA BRAK U RIJALITIJU: Sada kuje nove planove sa produkcijom…
Next articleSTIGLA ZVANIČNA PRESUDA ZA MILJANU KULIĆ: Ipak neće ući u Zadrugu – Po tužbi od pre tri godine…