Home Zanimljivosti “PROFITIRALA OD RAZVODA”: Supruga Nenada Aleksića pokazala pravo lice – Od braka...

“PROFITIRALA OD RAZVODA”: Supruga Nenada Aleksića pokazala pravo lice – Od braka zgrće lovu… (VIDEO)

901
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Prezime je ponosno zadržala…

Samo mesec dana nakon venčanja, Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje, pošto je ona samo pokupila svoje stvari i otišla od njega.

Ša nije želeo previše da komentariše ovu temu, ali njegova prijateljica, Jovana Tomić Matora, nije mogla da zadrži mišljenje za sebe, pa je javno oplela po Vanji i otkrila da se TikTokerka udala zbog reklame.

– Morala sam na ovaj način da se obratim i da želim da pružim podršku Nenadu. Ne mogu da verujem da sam bila na svadbi, u kući… Koji je to folirant. Da li je realno da se neko uda zbog mrtve reklame? Da napraviš dečku pakao od života zbog reklame? Držao te kao malo vode na dlanu. Svako ko tu devojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Nije mi normalno da neko može da podrži bilo koga ko ima takvo mišljenje? Nenade, beži! Imaš sreće što te ostavila – rekla je tada Matora.

Vanja je to momentalno demantovala, naglasivši da ona nikada nije želela marketing, te da se zbog toga veoma retko pojavljivala sa reperom u javnosti.

Međutim, jedan detalj ju je “odao”.

Iako su se rastali, Vanja je i dalje u opisu zadržala prezime Aleksić, po kom je ljudi sada prepoznaju, a i traže na društvenim mrežama.

S obzirom da se bavi TikTokom, gde je i stekla određenu publiku, nije isključeno da sada misli i na to koliko joj ova medijska pažnja donosi pratilaca, a samim tim i novca.

Iako je priča o razvodu sveža, ona je već sela za svoj kompjuter, ušla na nalog na TikToku i podsticala ljude da joj šalju gifove, na osnovu kojih zarađuje.

Previous articleUSRED EMISIJE TRAŽILA MU OPROŠTAJ: Aleksandra Nikolić uputila bolne reči Dejanu Dragojeviću… (VIDEO)
Next article“NE PODNOSIM GA”: Brutalna uvreda u programu uživo za Dejana Dragojevića… (VIDEO)