Home Zanimljivosti “ZLA BABETINA – UTVRDIĆE SE KO JE PREVARANT”: Marija Kulić vraćena na...

“ZLA BABETINA – UTVRDIĆE SE KO JE PREVARANT”: Marija Kulić vraćena na fabrička podešavanja…

614
0
Marija Kulic,
Marija Kulic,

Potpuno urnisana…

Nenad Macanović Bebica, bivši zadrugar i bivši momak rijaliti zvezde Miljane Kulić, već danima je jedno od imena koje se najviše provlači po portalima i emisijama.

To ne treba čuditi, jer se radi o nekome ko i te kako daje povoda za pomenuto i intirigira svakim narednom potezom koji povlači.

Recimo, sada je na svom profilu na socijalnoj mreži Instagram podelio fotografiju sa svojom, kako se spekuliše, novom devojkom.

Isto tako, stigao je da potkači i svoju nesuđenu taštu, Mariju Kulić. Bio je prilično žustar, u svom prepoznatljivom stilu.

Podsetimo, njih dvoje nisu u dobrim odnosima otkako je veza Bebice i Miljane bila na klimavim nogama, a sada kada je prekinuta (kako se spekuliše, zvanično prekinuta) rat na relaciji nesuđenih zeta i tašte ne jenjava ni najmanje.

Razne optužbe su se nizeale, od onih da Nenad porodici Kulić duguje silni novac, da zloupotrebljava Miljanu i koristi njenu slavu kako bi i sam dospeo do medija, pa do raznih drugih reči i optužbi koje izgovaraju jedno drugom.

Sada je Macanović odlučio da prilično jakim rečima uvredi Mariju, izgleda zaboravljajući da je nekada bio jako blizak sa porodicom Kulić.

– Ko je prevarant, to ćemo da utvrdimo babetino! – bio je besan Macanović, na optužbe Kulićeve da je prevarant nacije.

Instagram,
Instagram,

Da li će mu Marija ostati dužna ili odgovoriti onako kako ona to zna, saznaćemo vrlo brzo.

Previous articleBEBICA POKAZAO NOVU DEVOJKU: Dok se spekuliše o Miljaninom zdravlju i lečenju – Macanoviću cvetaju ruže…
Next articleSADA JE I ZVANIČNO – MITROVIĆI DALI DOZVOLU: Dalila postala voditeljka – Otkrila informacije ugovora…