Home Zanimljivosti DOK JE MAMA MILJANA KULIĆ U ZADRUZI: Pogledajte gde je smešten mali...

DOK JE MAMA MILJANA KULIĆ U ZADRUZI: Pogledajte gde je smešten mali Željko…

7197
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Nova sezona je počela…

Miljana Kulić ušla je sa ostalih 55 takmičara u “Elitu”, gde planira da provede narednih deset meseci i zaradi novac za sebe i sina Željka.

Miljana je među prvima stigla u apartman u Šimanovcima, gde se satima sređivala, a kada je izašla pred fotoreportere mnogi su ostali u potpunom šoku jer Kulićeva nikada nije bolje izgledala. Evidentno je da je Nišlijka dosta smršala, a elegantna duga toaleta u smaragd zelenoj nijansi je isticala njenu, sada vitku figuru.

Talasi u kosi i jaka scenska šminka su takođe krasili nekrunisanu kraljicu rijalitija, a Miljana je bila raspoložena i za razgovor sa novinarima iako je samo nekoliko minuta pre toga plakala kao kiša u svom apartmanu jer je putem telefona razgovarala sa majkom Marijom i sinom Željkom.

Iako je njen petogodišnji sin već nekoliko sezona bio smešten u posebnom apartmanu u okviru imanja Zadruge, ove godine to nije slučaj. Malenog Željka je baka Marija odvela na more, a da li će njih dvoje nešto kasnije ući u rijaliti još uvek nije poznato.

Podsećanja radi, Marija Kulić je pre nekoliko meseci ušla u otvoreni sukob sa produkcijom televizije Pink, i to upravo zbog malog Željka. Kako je tada Marija tvrdila, nije dobijala detetove stvari nakon što su ona i Miljana diskvalifikovane iz “Zadruge 6”, jer su samovoljno napustile rijaliti.

– Sa “Pinkom” sam i dalje u lošim odnosima, sa Milicom Mitrović ne, ali sa nekim članovima produkcije sam u svađi velikoj. Razočarala sam se mnogo, ne znam da li je pokrenut neki sudski postupak protiv mene, ali nema šta ni da pokreću, nisam ja pobegla nego su oni mene dovezli u Niš i posle tri dana mi rekli da se ne vraćam. Tada su mi rekli da nema potrebe da se vraćam. Ja nisam pobegla i nisam prekršila ugovor, nego su oni tako hteli – rekal je Marija.

Otišla na kontrolu, pa se nije vratila u “Zadrugu”

Marija Kulić je sredinom maja meseca napustila “Zadrugu 6” kako bi otišla u posetu lekaru, a onda je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, do toga nije došlo.

Marija je iznenada optužila produkciju rijalitija u kojem je boravila godinama sa svojom ćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće da vrate lične stvari detetu, kao i to da joj je rečeno da se u rijaliti ne vraća.

– Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali verujte s razlogom. Molim i apelujem na sve, a naročito na roditelje, da ni slučajno ne dopuste svojoj deci da odu u onaj logor. Nikom nije donelo dobro. Iživljavanje i zloupotreba posebno psihički nestabilnih osoba. Završićemo preko suda vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnogo toga prekršenog u onom logoru, a dete će plakati do tada zbog svojih igračkica. Vrlo humano – napisala je tada Marija Kulić.

Ubrzo nakon njene objave, usledio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila “Zadruge”, u kojem je Mariji saopšteno sledeće:

– Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu – napisano je u okviru komentara sa “Zadruga” profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Marija se tada oglasila za domaće medije i u ekskluzivnoj izjavi rekla više o iznenadom sukobu sa televizijom sa kojom je godinama bila u odličnim odnosima.

– Pročitali ste šta sam napisala. Dovezli su me na kontrolu i javili da nema potrebe da se vraćam, i da neće da vrate stvari i igračke. Ni mrtva se tamo ne vraćam – rekla je Marija Kulić i dodala da je jedini način na koji čitava situacija može da se reši, odlazak na sud.

– Rekli su mi iz policije Pećinci jedino preko suda, a s obzirom da su toliko kvarni, po dosta tačaka će biti tužbi – poručila je Kulićeva.

Previous articleJECAJI ODJEKUJU BELOM KUĆOM: Učesnica ne može da dođe sebi od suza – Odmah nastao haos…
Next articlePOSLE TOLIKO VREMENA UGLEDAO BIVŠU LJUBAV U ZADRUZI: Janjuš priznao emocije – Snimak usijao mreže… (VIDEO)