Home Zanimljivosti NIJE ŽELELA DA MU RODI DETE: Supruga pobegla glavom bez obzira od...

NIJE ŽELELA DA MU RODI DETE: Supruga pobegla glavom bez obzira od Nenada Aleksića Ša – Nove informacije razvoda…

2479
0
Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Promenila ploču nakon venčanja…

Već danima se nagađa o tome šta je glavni razlog rastanka repera Nenada Aleksića Ša i njegove izabranice Vanje.

Kako bliska prijateljica još uvek zvanične gospođe Aleksić tvrdi, verbalni sukobi oko proširenja porodice postajali su sve gori iako su malo pre braka oboje bili rešeni da rade na bebi.

Podsetimo, Nenad i Vanja pravili su venčanje pre nešto više od mesec dana.

Pre neki dan je odjeknula vest da se razvode, što je reper i potvrdio.

– Ša i Vanja su i pre braka govorili o tome da bi želeli dete. Tada je ona bila ta koja mu je povlađivala pričama da jedva čeka da mu rodi sina koji će biti njihova mešavina. Naravno, to mu je bio dodatan razlog da je što pre oženi i sa njom zasnuje porodicu. Kada je venčanje održano i zvaničan brak počeo, Vanja je drastično promenila ploču – navodi izvor.

Zatim, iznosi tvrdnje da je reperu teško palo to što mu je supruga tek posle udaje priznala da još uvek ne želi dete.

– Ne samo da je Vanja sa oduševljenjem pričala o zajedničkoj bebi nego je zajedno sa Nenadom smišljala imena. Znala je koliko on voli decu i ubedila ga je da će postati tata u bliskoj budućnosti. Kako se brak razvijao, izmišljala je razloge da sačekaju sa tim, pričala da treba da uživaju jedno u drugom i da se još uvek navikava na novi bračni status zajedno sa sinom kog ima iz prvog braka. Iako je na početku popuštao, postalo mu je jasno da Vanja ne želi ni brak ni dete sa njim i postajao sve naporniji u želji da reše taj problem – kaže izvor.

Potom, iznosi nove tvrdnje da je Aleksićeva pobegla glavom bez obzira kada je shvatila da je suprug neće tako lako pustiti da promeni zajedničke planove za budućnost.

– Svaki miran razgovor pretvarao se u pakao, psovke i agresiju. Urlao bi na nju uz tvrdnje da ga je izmaniplulisala i prevarila. Nije mu bilo jasno da neko može za jedan dan da promeni sve o čemu su zajedno maštali. Posle svake burne svađe bi ona odlazila iz porodičnog doma dok nije došao dan kada mu je priznala da nije srećna sa njim i da ne želi drugo dete u sledećih nekoliko godina. To ga je potpuno slomilo i tada je teškog srca shvatio da je kraj njihovog braka. Još uvek se ne miri sa tim da ju je toliko pogrešno procenio, prijateljima govori da ga je Vanja iskoristila zarad popularnosti i svaku noć plače. Za sada ne deluje da će doći da pomirenja, bar neće ukoliko Nenad ne odustaje od svoje najveće želje, a to je da ima decu – zaključuje izvor za Alo!

Previous article“SA TAKVIM LJUDIMA MORAŠ BITI PRORAČUNAT”: Dejan Dragojević profitirao na raskidu sa Aleksandrom Nikolić…
Next article“TI SI ZLO I SMEĆE OD ŽENE”: Dejan Dragojević nikad brutalniji prema Mileni Kačavendi – Ovo boli…