Home Zanimljivosti “STALNO NAS RASTAVLJAJU”: Aleksandra priznala da li je sa Filipom – Žali...

“STALNO NAS RASTAVLJAJU”: Aleksandra priznala da li je sa Filipom – Žali što nije ušla u Zadrugu…

674
0
Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Otvoreno progovorila o svemu…

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić je u pratnji čelnika “Pinka”, Željka Mitrovića, otvorila novu sezonu rijalitija, ”Elitu”, a sada je prenela svoje utiske.

Kako ističe, Aleks je oduševljena renoviranim imanjem u Šimanovcima:

– Sada mi je malo i žao što nisam tamo! Sve izgleda fenomenalno… Kuća je mnogo bolje opremljena. Videla sam da imaju ogledalo za šminkanje i to mi je super! Za sada ne ulazim, treba neki drugi ljudi da se pokažu – rekla je ona u emisiji “Premijera – vikend specijal”.

Potom demantovala navode o njenoj trudnoći:

– Dosta portala piše da sam u drugom stanju, ali nisam… Svi će biti obavešteni kada se to desi. Volela bih jednu malu bebicu, što da ne… kome to može da smeta – rekla je Aleks.

Zatim je prokomentarisala odnos sa Filipom Carem:

– Zajedno smo, sve super funkcioniše među nama, iako nas stalno rastavljaju. Uskoro idem kod njega! Ja ne sumnjam u njega. Sigurna sam žena, imam dosta kvaliteta – otkrila je ona i dodala:

– Što se tiče Dejana, nemam više nikakav osećanja prema njemu. To je sve prošlo, nismo komunicirali i mislim da nema potrebe za tim. Ja nemam problem sa svojim bivšim momcima, oni možda imaju sa mnom – istakla je.

Previous articleSVE INFORMACIJE DALILINE TAJNE PROSLAVE: Ispred lokala imala sačekušu – Platila papren račun pa plakala… (VIDEO)
Next articleKAKVA GADOST – DA SE ŽELUDAC OKRENE: Milena Kačavenda se uneredila usred kuće – Fleka ostala kao dokaz…