Home Zanimljivosti “ŽAO MI JE ZVEZDANA”: Kačavenda se gorko kaje – Imala sam samo...

“ŽAO MI JE ZVEZDANA”: Kačavenda se gorko kaje – Imala sam samo informacije koje mi Ana dala… (VIDEO)

363
0
Milena Kacavenda,
Milena Kacavenda,

Rešila da progovori…

U subotu je počeo dugoočekivani rijaliti program “Zadruga 7 Elita”.

Na imanje se uselila i “kuma” Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, koja je u dvorištu sa zadrugarima progovorila o situaciji iz “Zadruge 6”, ali i aktuelnim dešavanjima nakon prošle sezone.

– Meni Zvezdan ništa nije uradilo, ja sam ga opljuvala, strovalila, zbog odnosa sa njom, a ispao je veći gospodin na kraju – otkrila je Kačavenda.

– Da je ona ušla i rekla da želi da se pomiri sa njim i da je to njen muškarac ja bih je podržala. Zoricu Marković su pitali zašto misli da je ja ne podnosim, ja sam nju napolju prozivala jer Ana nju nije podnosila na početku. Ja nisam pratila od početka rijaliti tako da sam imala informacije samo one koje mi Ana da. Nikada nisam rekla da je ne podnosim – započela je Milena.

– Ispala sam magarica. Međutim ja sam taj tipa osobe koja ne taktizira u druženje i na kraju mi se ceo svet srušio na glavu. Dva dana pred ulazak mi žena preti i naravno da sam zvala policiju. Ma m**š bre! Nisam ovde došla da sadim visibabe, normalno da sam rijaliti igrač – rekla je Milena.

– Ja sam joj rekla da razmisli dobro o trenutku kada se nađe lice u licem sa Zvezdanom i uhvati za crveni končić i seti ko je čeka napolju – završila je Milena.

– Ona se toliko razočarala što nije pobedila, pa kako kad je bila toliko kontradiktorna – rekla je Milena.

– Da neko trpi toliko godina nasilje i ti čekaš tu osobu da se vrati sa robije je van pameti – zaključili su ukućani.

– Nju sam branila svim silama, čak i kada nisam znala s čim se tačno borim, da li sam normalna – pričala je kuma, pa nastavila:

– Meni je Zvezdana žao! Čovek je ušao ovde da zaradi neki novac. Zakuvala sam i diskvalifikovao se čovek 10 dana pred kraj – rekla je.

Detaljnije pogledajte u videima:

Previous article“ŽELIM DA USVOJIM DETE”: Dalila Dragojević sa suzama govorila o potomstvu – Možda nema sreće u ljubavi… (VIDEO)
Next article“VERA TI NE DOZVOLJAVA DA OTIMAŠ I KRADEŠ”: Dalila etiketirana kao prevarant – Tvrdi da je klela Mitroviće…