Home Zanimljivosti “ZVEZDANA JE DOVODILA U KREVET GDE JE SPAVALA SA MUŽEM”: Kačavenda zadala...

“ZVEZDANA JE DOVODILA U KREVET GDE JE SPAVALA SA MUŽEM”: Kačavenda zadala poslednji udarac Ani Ćurčić… (VIDEO)

442
0
Ana Curcic, Milena Kacavenda,
Ana Curcic, Milena Kacavenda,

Maratonski razgovor sa Đedovićem…

Marko Đedović i Milena Kačavenda su nastavili razgovor u klozetu o Ani Ćurčić.

Pseudo kuma iznela je do sada nepoznate detalje o odnosu Ane i njenog bivšeg muža.

– Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a daj čoivek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja imam brata koji je u zatvoru, a ona je upoznala mog brata kada je moj sin napunio 18 godina, a to je bilo 2019 godine. Ona je njemu uplaćivala pare u zatvor, a onda mu je pored toga slala intimne slike – pričala je kuma.

– Ljudi su to znali ali si ti ćutala – rekao je Marko.

– Ona je varala i muža i Zvezdana i dovodila je Zvezdana u krevet gde je spavala sa svojim mužem. Varala je sve – govorila je Kačavenda.

– Ma strašno šta je ona radila – rekao je Marko.

– Posle ide priča o roleksu, i sve to meni sada nije jasno. Aca i ja smo hteli da izbacimo Zvezdana iz cipela, a ja sam ubedila Acu da kupi roleks – rekla je Kuma.

– Pazi, u tom tableti imaju priče o tome kako su hteli da uđu u Zadrugu 5, zbog Dalile i Dejana, a onda je bila priča kako će on da muva Dalilu, a Dejan se raspada. U tom tabletu postoje prepiske iz 2021. godien da su oni kupili stan u Zemunu – nastavio je Marko.

– Ma i ona pisma, zna se šta može da se piše u pismu,a onda u pismima nema ništa ja sam donela hrpu pisama, i ona je tražila to od mene. Mene su nazvali kuma jer sam ja krstila tatu i Zvezdana nadimcima. A Zvezdan je ispao gospodin kada je rekao da ja nisam kuma, on je sve znao – rekla je Kuma.

Detaljnije pogledajte u videu:

Previous articleMARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ I ANELI NIKAD PRISNIJI: Ljubi je i mazi – Ona ne skida osmeh sa lica… (VIDEO)
Next article“IMAM GLASOVNE PORUKE I MONTIRANE SNIMKE”: Kačavenda i Đedović javno iznose dokaze protiv Ane Ćurčić… (VIDEO)