Home Zanimljivosti “NAPRAVILI SMO CIRKUS – KARIĆ MI NIŠTA NIJE URADIO”: Novim saopštenje sve...

“NAPRAVILI SMO CIRKUS – KARIĆ MI NIŠTA NIJE URADIO”: Novim saopštenje sve ostavila bez teksta…

5814
0
Osman Karic, Stefan Karic, Natasa Savija,
Osman Karic, Stefan Karic, Natasa Savija,

Javno se oglasila…

Nataša Šavija, koja je optužila Stefana Karića 1. maja da joj ne naneo teške telesne povrede i koja je, do sada, opominjala koliko je bitno govoriti o na**lju nad ženama i osuditi isto, sada je potpuno promenila priču.

Šavija je objavila na svom Instagram profilu obaveštenje da se sa Karićima pomirila i da je oprostila batine.

– Samo da razjasnim situaciju između pomirenja Osmana i mene, pošto je mnogima čudno i nejasno.

– Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi dozvolio da dodđe do bilo kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam sa njim.

– On je otac dečka koji mi je ovo napravio i kao roditelja ga razumem zašto je želeo da odbrani svoje dete. Ja bih isto uradila – opravdavala je Šavija Osmana.

– Napravili smo cirkus od nečega što nije za to. Sebe smatram civilizovanom trenutno (do sada me je držao bes), a sad jedino što želim je da vratim svoj pređašnji izgled i mir.

– Verujte, ne kaže se za džabe ono da treba praštati, gajiti bes u sebi uopšte nije dobro i ovim pomirenjem sam osetila neko olakšanje, čak i ćaskamo o nekim desetim temama, zezamo se kao da se ništa nije desilo.

– Čudna situacija, ali to je zdravo! Eto i Stefanu opraštam – napisala je starleta u svojoj objavi na Instagramu, a ispod su pljuštali komentari frapiranih folovera.

Instagram,
Instagram,
Previous article“SMEĆE JEDNO – MOJOM MUKOM SE SLADI”: Aneli zaurlala na sav glas – Trese se sve… (VIDEO)
Next articleBILA SA BIVŠIM DEČKOM POBEDNICE ZADRUGE: Procurile nove informacije o Aneli Ahmić – Objavljena zajednička fotografija…