Home Zanimljivosti “STANIJA JOJ JE OTELA MUŽA I UNIŠTILA ŽIVOT”: Sestra Aneli Ahmić otkrila...

“STANIJA JOJ JE OTELA MUŽA I UNIŠTILA ŽIVOT”: Sestra Aneli Ahmić otkrila kakav pakao je učesnica prošla sa bivšim mužem… (VIDEO)

2135
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

“Nije ni spavala ni jela…”

Poznata srpska starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević našla se u centru skandala, nakon što ju je starleta iz Dubrovnika Aneli Ahmić, aktuelna učesnica rijalitija “Elita”, optužila da joj je preotela supruga Asmina Durdžića.

Za njega je izjavila da je lažni milioner i prevarant, kog juri austrijska policija.

Stanija trenutno uživa na moru sa njim, a sada ga je prvi put pokazala, nakon što se on javno oglasio i demantovao Aneline navode.

Sada se oglasila Anelina sestra i iznela nove detalje:

– Mi nismo bili z ato da ona uđe u rijaliti. Svi smo bili protiv toga, ali nas je dovela pred gotov čin i sada smo joj podrška. Nekoliko dana unazad proživljavamo već neke ružne stvari i užasno se osećamo zato što je taj neki dotični čovek ispričao more laži. Od A do Ž je sve laž. Hiljade i hiljade žena nam se javilo, to su sve žene koje je podržavaju i vide da je sve laž. Dotični i dotična sve lažu, ona je znala da je on oženjen. On je navodno njoj nešto pisao na Instagram. Ona je očito pala na njegovu priču, na te neke pare, kako smo mogli zaključiti. Ona je jako bila povređena. Mesec dana je ležala u krevetu i ništa nije jela niti je spavala. Ja mislim da je smršala 7-8 kila. Ćerkica njena je sa nama i kada je vidi ljubi televiziju – rekla je za medije.

– Sve što je Aneli rekla je istina – zaključuje njena sestra za “Hype”.

Dobrojevićeva je sada pokazala kako ona i Asmin uživaju na obali mora i ispijaju pića u jednom luksuznom restoranu.

Dobrojevićeva je pozirala sa svojim verenikom, ali i sama.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!