Home Zanimljivosti FILIP CAR OŠURIO PO VODITELJIMA ZADRUGE: Ne umeju da rade kao Milan...

FILIP CAR OŠURIO PO VODITELJIMA ZADRUGE: Ne umeju da rade kao Milan Milošević – Bez njega nema “leba”…

1240
0
Filip Car, Milan Milosevic,
Filip Car, Milan Milosevic,

Bivši takmičar o bivšem voditelju “ružičaste televizije” i starim novim TV licima…

Bivši takmičar “Zadruge”, Filip Car pokrenuo je na društvenoj mreži TikTok sopstveni format pod nazivom “Carski rez”.

Rijaliti zvezda je tokom svog uključenja na pomenutoj socijalnoj mreži komentarisao novu sezonu popularnog TV formata pod nazivom “Elita”.

Filipu Caru je posebno zasmetala nova voditeljska postavka sedme sezone “Zadruge”.

Dušicu Jakovljević i Darka Tanasijevića je pohvalio, dok je nešto blaži u kritici bio prema Ivani Šopić, ali Anu Radulović i novo TV lice Mašu Mihailović nije štedeo.

Filip Car posebno ističe bivšeg voditelja “Pink TV”, Milana Miloševića:

– Malo mi se voditeljska ekipa ne poklapa. Darko je uvek bio savršen za “Pitanja novinara”. Ali, meni bez Milana Miloševića nema ‘leba. Meni je Milanče za te stvari rođen i on to podigne na onaj nivo na koji ne može niko. Zna za zaj*banciju, ima šlifa, zna napraviti ono što drugi ne umeju. Zna svoj posao. Milanče je bio učesnik i dugogodišnji novinar i neko je ko je rođen za taj posao. Zna napraviti tenziju, dinamiku, nasmejati – ističe Filip na TikToku.

Zatim se baca na dalje komentarisanje TV lica “ružičaste televizije”:

– Ivana Šopić, onako, snašla se u tom poslu. Ova nova mala mi izgleda kao neka Palčica, a Ana Radulović mi je maksimum za “Red TV”. Dušica je opet neki nivo i ona je za studio. Nekako mi, ipak, nije to to. Mnogi će reći da ja sad ovako pričam zato što nisam tamo – ističe bivši zadrugar.

Filip Car se osvrnuo i na postavku takmičara o kojoj nema najbolje mišljenje, ali samo startovanje sezone i izgled imanja u Šimanovcima je pohvalio.

Previous articleVELIKA ŠEFICA UŠETALA U NOVU SEZONU ZADRUG: Milica Mitrović ima važno saopštenje za sve…
Next article“ORGANIZOVANI KRIMINAL”: Bespoštedno pljuvanje Ane Ćurčić u programu uživo – Đedović nikad brutalniji… (VIDEO)