Home Zanimljivosti “OCA NEMAM – DRUG MI SE OBESIO”: Teška tragedija obeležila njen život...

“OCA NEMAM – DRUG MI SE OBESIO”: Teška tragedija obeležila njen život – Sve se desilo pred ulazak u rijaliti…

846
0
Luka Majcica, Anastasia Okolisan,
Luka Majcica, Anastasia Okolisan,

Ovo ju je potpuno promenilo…

Luka Majčica i Anastasia Okolišan su se tokom žurke muvali, a pali su i prvi poljupci na imanju. Njih dvoje su poveli ozbiljan razgovor o njihovom odnosu i planovima za budućnost. Anastasia je podelila sa Lukom svoju tragičnu životnu priču.

– Ja sam ušla s*ebana, oca nemam, drug mi se obesio, drugarica je poginula u saobraćajnoj nesreći. Davali smo krv i nije uspela da preživi. Sve se to dogodilo pre godinu dana i borim se. Onda sam se preselila u Pančevo. Pred ulazak ovde se ponovo nešto dogodilo, ali već je bilo kasno jer sam već potpisala ugovor – rekla je Anastasia.

– Ne pričaj dalje, sklopiće se sve. Ja mogu da te saslušam, ako želiš da se to sazna. Je l’ ti želiš da mi nemamo ništa, a da se ja posvetim tebi sve dok sam ovde da ti bude bolje. Ne želim da se osećaš opterećeno od strane mene – rekao je Luka.

Luka Majcica, Anastasia Okolisan,
Luka Majcica, Anastasia Okolisan,

– Oni unutra će me opteretiti, ne ti – rekla je Anastasia.

– Anastasia oni će te svakako opteretiti kao i mene. Čuješ li da je nešto bilo napolju hoćeš li pobeći od mene? – pitao je Luka

– To je bilo, to nije sad – rekla je Anastasia.

– A ja ti neću spomenuti za ništa i nikoga, nismo u vezi definitivno. Radi šta god želiš i kako misliš da ti je najbolje. Nemoj ni ti meni reći ništa ako uradim nešto. Ako nismo ništa onda nismo, ako jesmo jesmo. Ja ću uvek biti uz tebe, ali ti mene sto posto ne razumeš – rekao je Luka.

– Strašno, šokirana sam – rekla je Anastasia.

– Nemoj bolan plakaću ja, kako možeš biti šokirana – rekao je Luka.

Previous article“ZVEZDAN POLUDEO ZBOG KAČAVENDE – ULAZI ZA VELIKI HONORAR”: Isplivale informacije njegovog povratka u Belu kuću…
Next article“JA SE LOŽIM – ONE ME KASAPE”: Pevač konačno progovorio o Maji – Priznao kako je njegova supruga reagovala…