Home Zanimljivosti “U ZADRUZI MI SE DESIO ŽIVOT”: Zvezdan Slavnić zagrmeo na takmičara –...

“U ZADRUZI MI SE DESIO ŽIVOT”: Zvezdan Slavnić zagrmeo na takmičara – Priznao sve o dogovoru sa Anom…

1585
0
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,
Ana Curcic, Zvezdan Slavnic,

Njegova strana priče…

Priznao sve o dogovoru sa Anom!

Diskvalifikovani takmičar “Zadruge 6”, Zvezdan Slavnić oglasio se povodom tvrdnji koje su iznete u “Eliti” od strane učesnika Marka Đedovića.

Slavnić je na društvenoj mreži Instagram objavio svoju verziju priče:

– Zbog novih priča i teorija zavere koje se pakuju na moj račun ovim putem želim jasno i glasno da demantujem sve što se tiče iznošenja mišljenja Marka Đedovića, a u vezi sa dogovorom Ane i mene, Anđele, mog ulaska u peticu i posedovanja stana u Zemunu – piše Zvezdan na pomenutoj društvenoj mreži.

Zatim dodaje:

– Dakle, ovim putem oštro demantujem da je postojao bilo kakav plan i dogovor između Ane i mene, takođe demantujem da sam imao stan u Zemunu.

– Što se tiče mog boravka u šestici, kao što mnogi znate meni se tamo desio život. Sve što sam imao tada da kažem sam rekao onda kad sam ustao i digao ruku i priznao svoje emocije i preuzeo odgovornost za svoje postupke. Dakle, apsolutna laž da sam imao bilo kakav plan ili dogovor sa bilo kim – ističe Slavnić i nastavlja:

– Jasno mi je da svako ima pravo da iznosi svoje mišljenje i na to ne mogu da utičem, ali ovim putem želim odmah da stanem na put novim teorijama zavere koje šire laži na moj račun – zaključuje on.

Instagram,
Instagram,
Previous article“UZEĆEŠ OZBILJNE PARE SA MNOM”: Procurile glasovne poruke – Ana Ćurčić i Janjuš dogovarali akciju… (VIDEO)
Next articleLJUBAV ROBOTA I MILJANE KULIĆ: Odnos koji je dostigao viši nivo – U Šimanovcima je sve moguće… (VIDEO)