Home Zanimljivosti HODŽA SA SLIKE SE OGLASIO: Evo da li je venčao Aneli i...

HODŽA SA SLIKE SE OGLASIO: Evo da li je venčao Aneli i Asmina – Stanija ovo nije znala…

18388
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Staro ime u novoj epizodi…

Fotografija o kojoj se proteklih dana najviše priča, koja se najviše deli po društvenim mrežama i objavljuje u medijima, jeste slika učesnice Zadruge Elite Aneli Ahmić i njenog bivšeg emotivnog partnera Asmina Durdžića, bivšeg parnera Stanije Dobrojević.

Kako se navodilo na njenim fan stranicama, navodno je reč o fotografiji sa šerijatskog venčanja Aneli i Asmina, pošto je na njima i izvesni hodža.

Kako saznaje jedan medijski portal, reč je o Mehmedaliji Karamujiću kojeg su kontaktirali. Glavno pitanje bilo je da li je venčao Aneli i Asmina ili su se tada sastali drugi povodom.

– Naša profesija kao svih verskih službenika jeste da čuvamo privatnost i intimu naših pacijenata, a ne da se naslađujemo i širimo nečiju privatnost – istakao je on na početku.

Ipak, gospodin Karamujić je sve vreme naglašavao kako su Aneli i Asmin bili njegovi pacijenti.

– Kao profesionalac koji poštuje određene kodekse ponašanja, ne pričam o intimnim stvarima svojih pacijenata koji su tražili moju pomoć i hvala na razumevanju. Čak u svom posedu čuvam snimak seanse lečenja dotičnih, ali to nikad ne zloupotrebljavam, nego čuvam u arhivi svojih slučajeva za ne daj Bože, ako neko bude tvrdio suprotno da to mogu dokazati – ljubazno je poručio Karamujić.

Kada smo konstatovali da ih, dakle, on nije venčao već lečio, poručio je:

– Da, to su moji pacijenti. I samo lepo pričam o njima – kaže on.

Podsetimo, dok je Aneli tvrdila da su ona i Asmin imali šerijatsko venčanje, Durdžić je u intervjuu rekao da su kod hodže išli kako bi njoj pomogli.

– Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru – kazao je.

Na pitanje šta se krije iza fotografije na kojoj su Aneli i on sa hodžom, Asmin je rekao:

– Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora – reka je on.

Previous articleZAJEDNO SU ŽIVELI – “UDAO SAM SE ZA NJEGA”: Marko Đedović prvi put o odnosu sa Franom Pujasem… (VIDEO)
Next articleNUDI SILNU LOVU PRODUKCIJI: Stanijin i Aneliin bivši ima samo jedan uslov za Mitroviće…