Home Zanimljivosti RIJALITI ĆE TEK DA POČNE: Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu da se...

RIJALITI ĆE TEK DA POČNE: Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu da se obračuna sa Aneli Ahmić… (VIDEO)

1723
0
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,
Stanija Dobrojevic, Aneli Ahmic,

Rijaliti će tek da počne…

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je učesnica “Elite” Aneli Ahmić prve noći, već u studiju, pred kamerama i milionima gledalaca rekla kako joj je Dobrojevićeva preotela muža, Asmina Durdžića.

Starleta nije krila šok nakon ovakvih saznanja, a sve vreme je tvrdila da je zapravo ona prevarena, jer nije znala da je njen verenik oženjen.

Ona je pred domaćim kamerama otkrila kako je izgledala čitava agonija, a potom se na bolnu temu osvrnula i u emisiji “Amidži šou”.

Osim što je bila verena za Asmina, Stanija je bila i u drugom stanju, a bebu je nažalost izgubila u 5. nedelji trudnoće.

Sada se neprekidno komentariše kako će Dobrojevićeva ući u rijaliti, kako bi se suočila sa Aneli i javno odbranila svoje ugled.

Na brojnim fan stranicama posvećenim starleti, mogu se videti apeli i želje da Stanija što pre uđe u “Elitu”, međutim, još uvek nema nikakve zvanične potvrde da će se to i desiti.

– Čekamo Staniju u “Eliti” da grmi – poručili su nestrpljivi fanovi.

Instagram,
Instagram,

Pogledajte prilog:

Previous articleRAZVEZALA JEZIK O ČUVENOJ KRAĐI: Kačavenda otkrila sve o novcu Ane Ćurčić – “Bračni par pokrenuo tužbu protiv nje…” (VIDEO)
Next articleZBOG OVIH PORUKA JE STANIJA OSTAVILA ASMINA: Pokušao da se “opere” – Molio Aneli za oproštaj…