Home Zanimljivosti STANIJA OTPUTOVALA SA MUŽEM ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Oglasila se povodom Pecinog odlaska…

STANIJA OTPUTOVALA SA MUŽEM ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Oglasila se povodom Pecinog odlaska…

24143
0
Predrag Raspopovic Peca, Stanija Dobrojevic, Aleksandra Subotic,
Predrag Raspopovic Peca, Stanija Dobrojevic, Aleksandra Subotic,

Sve šta je istina…

Mediji su prikupili dokaze da je Stanija Dobrojević u avionu u kome leti i biznismen Predrag Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, inače nevenčanim suprugom bivše učesnice rijalitija Aleksandre Subotić i bivši ljubavnik Maje Marinković.

Mediji su kontaktirali Staniju pre samog poletanja kako bi potvrdila ili demantovala da li je Peca u njegovom društvu na letu za Dohu.

– Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam – uveravala je Stanija.

Ona je potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu, samo dan nakon gostovanja u emisiji “Amidži šou”.

– Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa – rekla je ona.

Stanija je obelodanila da je raskinula veridbu s oženjenim Asmirom Durdžićem, inače suprugom učesnice “Elite” Aneli Ahmić, ne bi li joj se vratio.

Stanija je, podsetimo, nosila Asmirovo dete, međutim veliku radost prekinuo im je spontani pobačaj, posle kojeg je usledila nova medijska drama, odnosno Aneline javne optužbe da joj je Stanije ukrala muža i uništila joj porodicu, iako je znala da je oženjen.

Novinari su pitali Staniju da li je u međuvremenu došlo do pomirenja između nje i Asmira.

– Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega – rekla je Stanija.