Home Zanimljivosti ZBOG OVIH PORUKA JE STANIJA OSTAVILA ASMINA: Pokušao da se “opere” –...

ZBOG OVIH PORUKA JE STANIJA OSTAVILA ASMINA: Pokušao da se “opere” – Molio Aneli za oproštaj…

630
0
Stanija Dobrojevic,
Stanija Dobrojevic,

Procurila prepiska u javnost…

O ljubavnom trouglu Aneli Ahmić, Asmina Durdžić i Stanije Dobrojević se priča i piše danima. Aneli je po ulasku u Belu kuću optužila Staniju da joj je preotela muža.

Međutim, Stanija se ubrzo oglasila i otkrila da nije znala da on ima suprugu i da nikada nije videla dokaz da su njih dvoje u braku. Dobrojevićeva je sa Asminom zatrudnela, ali je ubrzo izgubila bebu i ovo ju je emotivno slomilo.

Staniji ne prijaju novinski natipisi da je nekome ljubavnica i da se umešala u brak i preotela muža. Ona je bila upoznata sa tim da Asmin ima dete, ali nije znala da je on u braku. Starletu ne zanima šta je Asmin radio pre nego što su se njih dvoje upoznali, ali kada je saznala za neke njegove prepiske sa Aneli koje su nastale kada su oni već uveliko bili u vezi, rešila je da preseče i da ga ostavi.

Sada su isplivale prepiske u kojima se vidi da Asmin iako je tada čekao dete sa Stanijom, je pisao Aneli i ljubomorisao joj i proveravao da li bi mu se vratila.

– Jesi li imala išta ili nisi? Odgovor mi daj, jednostavno, ako je ne, onda mi daj dokaz. Zakuni se u dete – ispitivao je Asmin, a Aneli mu je potvrđivala da nikog drugog nije imala.

– Što je sad to bitno, moj Asmine? Da imam nekog rado bih ti rekla, ti si mene ostavio radi druge. To je sve bilo društvo, izlazila… A ne znaš koju bol sam prošla – napisala je Aneli.

– Je l’ misliš na mene? – zanimalo je Durdžića, a Aneli je pokušavala da mu objasni koliko joj je bilo teško zbog svega što joj je priredio:

– Kakve to veze ima? Ja sam morala nekada izaći, ja sam bila svaki dan u hitnoj, na infuzijama zbog vas! Jednom ću ti sve ispričati, šta sam prošla – rekla je ona, a onda je usledio iznenađujuć odgovor:

– Zbog čega? Ništa nije bilo javno, niti sam ja išao javno, nego si ti mene provocirala svaki dan. Misliš da je meni drago i da ne mislim? – napisao je Asmin.

Aneli je tada pobesnela kada je shvatila da on opravdava svoju prevaru sa Stanijom:

– Molim, nije išlo javno?! Sram te bilo, Asmine! Ti si uživao dok sam ja umirala! Kako te nije sramota, prodao si mene i malu za šaku Majamija! Ali nema veze, neću ništa da ti govorim, sad je sve napravljeno i ne može se ispraviti, a ja još uvek mislim da sam u nekoj komi i da ću se probuditi – pisala je ona, a muž ju je pitao da li ga još uvek voli i da li bi mu se vratila:

– Ne bih ti se vratila, volim te, ali ne, nikad! Zato što sam te gledala javno svaki dan sa drugom kako uživaš, otišao za Ameriku zbog nje, kupovao joj poklone, obasipao lepim rečima, vodio ljubav, javno objavljivao… Ti misliš da bi to ijedna osoba na svetu oprostila? – napisala je Aneli.

Procurile se fotografije na kojima se vide ove prepiske, ali Asmin se nije oglašavao kako bi potvrdio ili demantovao autentičnost ovih prepiski. Nije sigurno da li je ovo fotomontaža ili su zaista oni pričali o ovim temama.

Previous articleRIJALITI ĆE TEK DA POČNE: Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu da se obračuna sa Aneli Ahmić… (VIDEO)
Next articleBEBICA VIŠE NIJE DEO “ELITE”: Nenad se oprostio i javno saopštio svoju odluku – Miljana odmah skočila… (VIDEO)