Home Zanimljivosti KARLEUŠA OPLELA NA PROFILU PRELJUBNICE IZ ZADRUGE: Đuričićeva se odmah oglasila –...

KARLEUŠA OPLELA NA PROFILU PRELJUBNICE IZ ZADRUGE: Đuričićeva se odmah oglasila – Ludnica na mrežama…

18387
0
Jelena Karleusa, Andela Duricic,
Jelena Karleusa, Andela Duricic,

Diva reagovala je na fotku bivše učesnice, komentari se samo nižu…

Starleta Anđela Đuričić postala je poznata kao učesnica nekoliko sezona rijalitija Zadruga, a u poslednjoj je privukla ogromnu pažnju kada je uplovila u romansu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem.

Njihova veza prekinula se nekoliko nedelja nakon što su oboje diskvalifikovani, a Anđela se vratila u rodnu Crnu Goru.

U jeku priča da je smuvala političara, Đurlčićeva se oglasila tim, ali i drugim povodom jer je Jelena Karleuša lajkovala njenu objavu.

Ona je prvo besno pozvala tog političara sa kojim je spajaju na upoznavanje, a onda, dobivši instant samopouzdanje, nastavila da plete.

Bivša zadrugarka oduševljena je što je njena slika privukla pažnju pop dive, čime se i pohvalila na Instagramu.

Instagram,
Instagram,

– Čim počneš da napreduješ u životu, tada počinju da te mrze…ali zapamti da psi ne laju na parkirana auta – piše ispod objave.

Instagram,
Instagram,

Ona je Jeleni posvetila i dva storija uz pesmu “Mašala”:

– “Tvoja lepota ih boli. A da, da dodam tvoja prirodna lepota”, “K**va podržala k**vu..Sad je vreme istih”, “Prelepa si lutko, boli njih tvoja iskrenost, dobrota, hrabrost, kao i svi ostali ljudski kvaliteti koje ti poseduješ za razliku od njih. A tek tvoja prirodna lepota, to ih boli najviše. Samo napred draga devojčice”. “Top se oblačiš ,starlete nikako da nauče”, “Duško, dobro je da si ti ipak jos uvek živ”, “Planeta… Ðavola” – nižu su se komentari na mreži danima.