Home Zanimljivosti MAJA REŠILA DA OPET OTME FILIPA CARA OD ALEKSANDRE: Isplivale tajne poruke...

MAJA REŠILA DA OPET OTME FILIPA CARA OD ALEKSANDRE: Isplivale tajne poruke koje će Nikolićevoj srušiti ceo svet…

8910
0
Maja Marinkovic, Filip Car, Aleksandra Nikolic,
Maja Marinkovic, Filip Car, Aleksandra Nikolic,

Stavila do znanja da je Car i dalje želi…

Starleta Maja Marinković se oporavlja od operacije zadnjice, nakon čega se očekuje njen ulazak u “Elitu”.

Kako za sada mora da odmara kod kuće, Marinkovićevoj je poprilično dosadno, te vreme koristi da provocira bivše cimere, kao i partnere.

Mnogi smatraju da Maja i dan danas nije uspela da preboli Filipa Cara, sa kojim je bila u vezi, pa ga svakodnevno provlači kroz svoje objave na Instagramu i time “pecka” njegovu verenicu, Aleksandru Nikolić.

U prvom storiju koji je starleta objavila, jasno je stavila do znanja koje su joj namere.

Ona je savetovala drugaricu koja se požalila da je dečko u koga je zaljubljena našao devojku, i da zbog toga želi da se ubije.

Maja joj je savetovala da bude najlepša i nađe nove momke dok god je dotični ne bude molio za vezu.

Instagram,
Instagram,

Potom je poslala još jednu otrovnu strelicu, podelivši video u kome je Aleksandri užasno zbog prevare koju je počinio Car, a kojom se Marinkovićeva naslađivala u “Zadruzi”.

Instagram,
Instagram,

Maja je objavila svoje fotografije, dok je u pozadini išao hit Tijane Dapčević “Ona to zna”, te su brojni fanovi zaključili da je ovim stihovima želela staviti Aleksandri do znanja da bi je Car u svakom momentu ostavio, ili bar prevario sa Majom.

– “Ona to zna, zato me tako i gleda, ona to zna, tebi ni blizu mi ne da. Ona to zna, da moji te dodiri lože, ona to zna, al’ briga me, šta mi može?” – glase stihovi ove pesme, koju je Maja objavila putem storija.