Home Zanimljivosti NEĆE DA BUDE ALEKSANDRA NITI ANĐELA: Karambol za Crnim stolom – Obračun...

NEĆE DA BUDE ALEKSANDRA NITI ANĐELA: Karambol za Crnim stolom – Obračun sa Lepim Mićom… (VIDEO)

488
0
Lepi Mica,
Lepi Mica,

Pokazala čvrst stav…

“Elita” samo što je počela, a već je dvoje učesnika uskočilo u krevet. Bora Terzić, koji je u intervjuu pred ulazak rekao da se već ljubio sa Milicom Veličković (19), odmah je po ulasku zaskočio mladu plavušu!

Bora i Milica su odmah odlučili da spavaju zajedno u krevetu, a on nije gubio vreme, već se bacio u akciju sa najmlađom takmičarkom. Čitaviu naciju zanima njihov emotivni status, o kome se danas i raspravljalo za crnim stolom.

– Milice i Terzo, da li ste sada u vrezi i, ako jeste, mnogo ste lep par – pročitala je voditeljka.

– Ne dešava se ništa konkretno. Nismo u vezi iskreno, i ne idemo ka tome. Meni on prija – rekla je Milica.

– Spavate u istom krevetu, kako se to zove – prekinuo ju je Lepi Mića, kao nekad Anđelu Đuričić.

– Pa šta – brecnula se ona.

– Mićo, pusti je da govori – dobila je podršku voditeljke, a takmičari su sugestirali na on*niju koja se dogodila ispod pokrivača.

– Sad ću da objasnim, ne moraš da gasiraš. Šta god da sam ja radila ili nisam, to nije njena stvar. Svima su pričali da smo imali s*ks, nismo imali s*ks. Malo se poljubimo s vremena na vreme, meni je ovde baš ekstremno dosadno, on meni prija. Ja sam mogla da vučem priču, da se to ne desi odmah prvog dana. Sviđa se on meni ovako, ali ja ne želim da budem u vezi. Ne želim da budem prilepak tu negde da sedim pored njega, da idem uz njega (kao Aleksadra Nikolić uz Cara), da mi se ovako debili ubacuju u svaki moj govor. Od*ebi bre – bila je striktna ona.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous articleACA BULIĆ NAPRAVIO HAOS ANI – ODMAH RASKINULI: Kuma otvorila Pandorinu kutiju i iznela jezive informacije… (VIDEO)
Next articleUNIŠTIO JE ZA SVA VREMENA: Miljana doživela pomračenje – Saznala za Bebicinu aferu sa mlađom učesnicom… (VIDEO)