Home Zanimljivosti AKO BI DOŠAO NAPRAVIO BI HAOS U RIJALITI: Aneli se plaši Asmirovog...

AKO BI DOŠAO NAPRAVIO BI HAOS U RIJALITI: Aneli se plaši Asmirovog ulaska u Zadrugu – Evo šta zahteva od produkcije…

1046
0
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Asmin Durdzic,

Progovorila pred kamerama…

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić razgovarala je sa Mensurom Ajdarpašićem i Miljanom Kulić i svom odnosu sa suprugom Asminom Durdžićem, za kojeg je otkrila da ju je napustio zbog popularne starlete Stanije Dobrojević.

Ona je tokom pauze za reklame, za vreme emisije “Gledanje snimaka” uvervala cimere u istinitost svoje priče, pa priznala da bi je Asmin pretukao, kad bi bio deo rijalitija “Elita”.

Ona misli da on ne bi mogao da se nosi sa stvarima koje iznosi svaki dan o njemu.

– On kad bi došao ovde, on bi mene odmah isprebijao. On to ne bi mogao da izdrži. Moja familija zna kakav je, manipulator čovek, narcis – rekla je Aneli.

– Što bi te isprebijao? – upitala je zbunjeno Miljana Kulić.

– Ne bi mogao da podnese istinu koju govorim. Rekao bi da sam k*rva i da sam ja njega varala. Neka mi produkcija donese poligraf, za sve da odgovorim, da li sam ga ikad prevarila ili rekla nešto loše. Samo neka plati i idemo na poligraf. On je rekao mom zetu: “Imam pornić nje, j*bu je sedmorica muškaraca”. Govorio je da mi je smrdela p*čka, da nikada nije hteo da me j*be, kad sam se porodila da sam najgora. Ja te poruke imam, crno na belo – nastavila je da govori Aneli, a njeni cimeri su ostali zgroženi informacijama koje je iznela.

Ona je tokom emisije iznela da joj je Asmin slao poruke dok je bio kod Stanije u Americi i da misli da je on želeo da se pomiri sa njom.

– On je hteo da se verovatno pomiri sa mnom i nije bio siguran u nju. Njen stil života, nije ona osoba za njega. Ja kad bih se slikala u kostimu on bi meni napravio haos. On je verovatno hteo da se vrati i da se pomiri sa mnom. On je rekao da bi želeo da dođem u Majami, Nora i ja, a ja sam pitala: “Kako da dođem kad si sa drugom ženom tu?”, on je mene jednom vređao, drugi dan mi je slao lepe poruke, ja ne znam šta je hteo. On je meni znao da piše loše poruke, kao da je hteo da čuva, jer kao da je znao da ću ja kad tad to objaviti na TikTok, jer se dešavalo kad su svađe da ja kažem da ću da objavim to. On je krenuo da mi piše ljubavne poruke da želi da se pomiri sa mnom – govorila je Aneli.

Previous articleNEVEROVATNO: Lepi Mića nakon više od 30 godina braka prevario svoju ženu – Može da mu bude unuka… (VIDEO)
Next articleTEŠKE PRETNJE PRED MENSUROM: Kačavenda poludela od besa – Niko nije smeo da joj priđe… (VIDEO)