Home Zanimljivosti ASMIN NAŠAO ČOVEKA KOJI JE STANIJI PRODAO STAN: Tažio da mu prizna...

ASMIN NAŠAO ČOVEKA KOJI JE STANIJI PRODAO STAN: Tažio da mu prizna sve o njihovom odnosu – Objavljena prepiska…

9269
0
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Saznao sve informacije…

Rat starlete Stanije Dobrojević i učesnice “Elite” Aneli Ahmić, bivše partnerke starletinog dečka Asmina Durdžića, ne prestaje, a razlog je biznismen.

Tako se na Instagram profilu Aneli pojavila poruka anonimne osobe koja je optužila Staniju za aferu sa oženjenim muškarcem, a da stvar bude gora, pominje se i njen stan u Rumi, za koji dotična osoba tvrdi da nije isplaćen i da joj je pomenuti muškarac i opremio isti, te da je Stanija bila sa njim u šemi.

– Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje nije platila ceo investitoru. To cela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića pominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i spa… Posle ga ucenjivala da će sve reći ženi – piše u porukama koje su objavljene na Anelinom profilu.

Međutim, domaći mediji su dobili prepisku između Asmina i izvesnog investitora od kojeg je Stanija kupila penthaus.

Asmin je našao njegov broj i predstavio mu se, a onda je naveo šta se piše u medijima, pa mu je tražio da se on tim povodom i izjasni.

U odgovorima investitora jasno se može videti da je Dobrojevićeva sama platila svoju nekretinu i da među njima nema nikakve povezanosti, osim poslovne.

– Što se tiče Stanije i nekih odnosa, nikada ništa nisam imao sa njom osim što je devojka kupila stan kod mene, gde postoji ugovor, gde je platila sa svog računa na račun moje firme. Čitao sam nešto, ali to je sve presmešno i izmišljotina – napisao je Asminu čovek od kog je Stanija kupila stan.

Ovim povodom domaći mediji su kontaktirali Asmina, koji je rekao da je ovo poruka za sve koji pokušavaju lažno da optuže i oklevetaju njega ili Staniju.

– Svako će morati da kaže kako jeste, počevši od ovog čoveka koji je pošteno ispričao istinu i demantovao te priče, pa do svih ostalih. Neću dozvoliti da bilo koja lažna informacija ne bude demantovana, ali sa dokazima – poručio je Durdžić.

Previous article“NAPLAĆIVALA BI SAVET 10 EVRA”: Milena Kačavenda o planovima Ane Ćurčić po izlasku iz rijalitija…
Next articlePRVI PUT SE OGLASILA NAKON ŠTO JU JE BULIĆ OSTAVIO PREKO PORUKE: Evo šta je Ana Ćurčić poručila posle svega…