Home Zanimljivosti MENSUR ODMAH POGAZIO OBEĆANJE U ZADRUZI: Nova ljubav – Ajdarpašić dao do...

MENSUR ODMAH POGAZIO OBEĆANJE U ZADRUZI: Nova ljubav – Ajdarpašić dao do znanja Teodori šta želi…

1042
0
Mensur Ajdarpasic, Teodora Radojicic,
Mensur Ajdarpasic, Teodora Radojicic,

Nova ljubav na pomolu…

Otkako je počela nova sezona rijalitija “Elita” pojedni takmičari za samo nekoliko dana uspeli su da isplivaju u prvi plan i svojim pričama zainteresuju gledaoce, ali i publiku koja prati i redovno komentariše na društvenim mrežama.

Jedan od odnosa koji je privukao pažnju i na meti je komentarisanja je druženje Mensura Ajdarpašića i Teodore Radojičić, poznatije kao Balzak.

Njih dvoje dosta vremena provode zajedno i vode razgovore na razne teme, a stanari Bele kuće su primetili da postoje ozbiljne varnice, iako njih dvoje sve pokušavaju da ubede da je u pitanju čisto drugarstvo.

Međutim, tokom emisije “Gledanje snimaka” Mensur i Teodora su iskoristili galamu za crnim stolom kako bi se domunđavali. Radojičićeva je bila na cigareti u pušinoci, a Mensur se sve vreme okretao i dobacivao joj je, a osmeh nisu skidali sa lica.

U jednom trenutku Ajdarpašić je odlučio da popusti kočnice, pa joj je otvoreno priznao da sa njom želi da bude potrčko, kako bi u izolaciji imali privatnost.

– Za izolaciju, moram da te probam – poručio je Mensur.

Na šta je Teodora odmah počela da se smeje, pa može da se zaključi da se ni malo ne bi bunila da se sa njim osami u izolaciji.

Podsećamo, Teodora je Mensuru za vreme žurke u utorak priznala da prema njemu ima simpatije i da je on njen tip muškarca, a ostaje da vidimo da li će u nastavku “Elite” njih dvoje dati šansu jedno drugom za ljubavni odnos.

Previous articleJAVNO MOLI BIVŠU SUPRUGU ZA POMIRENJE: Nenad Aleksić Ša načinio drastičan potez – Životna promena nakon razvoda…
Next article“NAPLAĆIVALA BI SAVET 10 EVRA”: Milena Kačavenda o planovima Ane Ćurčić po izlasku iz rijalitija…