Home Zanimljivosti “ANELI SMO UHVATILI U SILNIM LAŽIMA” – STANIJA MOŽE DA PRAVI PRIČE:...

“ANELI SMO UHVATILI U SILNIM LAŽIMA” – STANIJA MOŽE DA PRAVI PRIČE: Oglasio se i mnogo toga rekao…

601
0
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,
Aneli Ahmic, Stanija Dobrojevic, Asmin Durdzic,

Nije štedeo reči…

Psiholog i numerolog Stefan Dragojlović bio je gost u jednoj emisiji i tom prilikom je progovorio o rijalitiju i Maji Marinković.

Pored ovoga, on je otkrio kako gleda na ljubavni trougao koji čine Aneli Ahmić, Staniija Dobrojević i Asmin Durdžić.

– Ovo je elitna trojka. Stanija je neko ko je jako vešt i mudar igrač, ona iz svake situacije sve preokrene sve u svoju korist. Ona uvek dođe skockana, pravi dramu i uvek dobro prolazi. Ona je riba u horoskopu, a ribe uvek dobro plivaju u svim tračevima i dramama. Ali se iz svega izvuče.

– Podržavam to što je izašla u medije i što je rekla “Ja sam njega ostavila”, nije morala to da uradi, mogla je da ćuti. Mogla je od toga da pravi priče još mesec dana, a ona je u roku od sedam dana to prekinula, izašla iz te priče, jer ona u suštini ne voli te priče da ona nekome krade muža. To podržavam kod nje. Podržavam što se odmah ogradila i ostavila ga. To se zove zauzimanje jasnih granica u odnosu. Neće joj posle niko ništa reći. Ni da je preljubnica, ni otimačica muža, ni da je ku*va – rekao je i dodao:

– Aneli smo uhvatili u silnim lažima, ona nije mudra za ovaj rijaliti. Čim progovori odmah kreće nervoza, anksioznost, ludilo. Ako pričaš samo istinu, da ti je uključeno 500 kamera, ti ne možeš da lažeš ako pričaš samo istinu – istakao je.

Maja Marinković nedavno je operisala zadnjicu i još uvek se oporavlja od ovog estetskog zahvata, a kako je sama rekla, nije isključeno da će ući u rijaliti “Elita 7”.

– Maja po numerološkim aspektima ima savršene predispozicije da uđe u rijaliti u periodu od druge polovine oktobra do prve polovine novembra. To naravno zavisi od čelnika televizije, ali ako tada potpiše ugovor, to bi joj se najviše isplatilo. Ali, tek od januara može da bude “u kadru” i da ispliva u prvi plan. Mnogo muškaraca je reklo da u rijalitiju nikada ne bi bilo sa njom, ali je majstor da zavede one koji su rekli da neće da budu sa njom – rekao je on i dodao:

– Marinkovićeva je takav profil ličnosti da može da uradi šta poželi. Maja uvek sprovodi svoju volju. Cirkus može da počne tek od nove godine – tvrdi on.

Previous article“OLOŠU SVETSKIH RAZMERA – SMEĆE RASPALO”: Aneli raskrinkana javno – Cela obmana izašla na videlo… (VIDEO)
Next article“OD INVALIDA SI PROSIO PARE ZA STANIJIN PRSTEN”: Oženjeni bivši verenik napravio karambol…