Home Zanimljivosti “KARAKTER JOJ PASJI”: Asmin objavio prepiske sa Aneli – Pogledajte kad su...

“KARAKTER JOJ PASJI”: Asmin objavio prepiske sa Aneli – Pogledajte kad su raskinuli… (VIDEO)

670
0
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,
Asmin Durdzic, Aneli Ahmic,

Ceo snimak prepiski ugledao svetlost dana…

Na videlo je izašao snimak koji dokazuje da je Asmin Durdžić bio u kontaktu sa Aneli Ahmić, koju je ostavio zbog veze sa Stanijom Dobrojević.

Bilo je tu i ljutih uvreda, ali i predloga za nalaženje kompromisnog rešenja.

Stanija možda i nije pogazila sve moralne norme vezom sa Asminom, ali je gradila sreću na tuđoj nesreći i pod teretom toga pobegla iz zemlje.

Kako nije na vreme rešio svoje emotivne probleme i raščistio odnose sa ženama koje je zavodio, Asmin je sada odlučio da to uradi javno.

Na svom Instagram profilu on je objavio snimak svog ekrana na kome se može videti da obavlja komunikaciju sa osobom koja je upisana kao Aneli, a sudeći po porukama, vezu su okončali pre oko godinu dana.

– Je li sada jasno sve!? A ovo što spominje “Harisu napravila scenu” što mi je pisala e-mail pošto je sekretarica u firmi s kojim sarađujemo, da ne bi devojka pogrešno shvatila – stoji u opisu.

– Što mi nisi rekao, do sad bih je odležao, karakter joj pasiji j*b*m – nadovezala se ubrzo misteriozna osoba.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Previous article“STANIJU ĆU DA VRATIM NA PARIZER I PAŠTETU”: Aneli bljuje vatru – “Neće jesti školjke sa mojim mužem…” (VIDEO)
Next article“OVA DEVOJKA JE SVOJU PRIČU UBLAŽILA”: Ana Ćurčić zagrmela nakon stravične ispovesti – Ovo više ne želi da sluša…