Home Zanimljivosti MILJANA OPROSTILA BEBICI DUG OD 10 000 EVRA: Žestoko obračunavanje – “Zaslužio...

MILJANA OPROSTILA BEBICI DUG OD 10 000 EVRA: Žestoko obračunavanje – “Zaslužio si, bio si nam potrčko…” (VIDEO)

954
0
Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Još se nisu raskusurali…

Novinarka Milena Videnović porazgovarala je u emisiji “Pitanja novinara” sa Miljanom Kulić o njenoj porodičnoj i ljubavnoj situaciji sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Bebica je pokušavo da se odbrani od Miljaninih optužbi, a koliko mu je to pošlo za rukom procenite sami.

– Ne znam odakle da počnem, oni su sami sebe demantovli. Ja sam MIljani rekao da me ne pljuje kad smo se razišli da bi se ona uključila u Narod pita i grunula – rekao je Bebica.

– Šta kažeš za radnicu sa Zlatibora? – pitala je novinarka

– Ispričaj nešto o sebi, upoznaj ljude sa sobom. Setite se da je i pre mene bio loš sa porodicom, ženom i decom. Bacao si đubre, čistio toalet. Ne treba da mi vrati pare kad je već dve godine bio potrčko. Javno mu poklanjam 10 hiljada evra, jeste ih zaslužio – rekla je Miljana. – rekla je Miljana.

– Šta si razmišljao kad si glumio potrčka? – pitala je novinarka

– Nisam ništa razmišljao, sad razmišljam svojom glavom. Hiljadu puta sam hteo da odem pa krene da pravi haose – rekao je Bebica.

– To nije istina, nikad nije hteo da ode ja sam ga isterivala. Jedno veče sam čak spavala u hostelu jer nisam htela sa njim – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Previous article“PRETILA MI JE I PATETISALA – BEZOSEĆAJNA ŠKRTICA”: Milena Kačavenda ponovo udarila na Anu Ćurčić… (VIDEO)
Next article“JA SAM NAJPLAĆENIJI RIJALITI IGRAČ IKADA”: Milena Kačavenda uradila zabranjeno – Izazvala masovne reakcije…