Home Zanimljivosti OBRAČUN KAKAV SE NE PAMTI: Asmin uništio Dejana Dragojevića – Sve zbog...

OBRAČUN KAKAV SE NE PAMTI: Asmin uništio Dejana Dragojevića – Sve zbog Stanije…

16089
0
Dejan Dragojevic, Asmin Durdzic,
Dejan Dragojevic, Asmin Durdzic,

Žestoko…

Asmin Durdžić ne odustaje od svoje bivše verenice Stanije Dobrojević, koja ga je ostavila nakon što je pročitala prepisku između njega i bivše mu žene Aneli Ahmić.

On po svaku cenu želi da dokaže da je njen vitez na belom konju koji će da zaštiti najpoznatiju srpsku starletu od svih napada.

Napada je mnogo pošto je Dobrojevićeva u centru skandala.

Poslednji koji je osuo paljbu po njoj je pobednik pete sezone Dejan Dragojević.

Asmin se ponovo oglasio preko svog Instagram profila i žestoko zakačio momka iz Veternika.

– Zamisli Dejan Caroje**ć komentariše Staniju? Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komenatriše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j**e ženu i molio Cara da prestane j**ati Dalilu ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila pe**rima kao što su Marko Đedović i ovaj klempavi. Pa ti si dete bio svinger čitavoh Vosni. Više si sp**me progutao nego vode – napisao je Asmin

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Dejan je za Republiku bio vrlo oštar prema čitavom trouglu psoebno prema Stanije sa kojom je i ranije bio u sukobu:

– Aneli, Stanija i “Milioner iz blata”, kao onaj film indijski… Meni ovo liči na neki svingerski par. Oni dali oglas: “Bračni par traži ženu za trojku”, ali trojka koja će da smisli lošu priču. Samohrana majka raskinula mesec dana pred rijaliti i otišla kod majke u Dubrovnik satkana od bola i tuge, ali je uspela paralelno i da se sprema za rijaliti od 10 meseci i tako život im slučajno naveo Staniju “marketing bombu”, pazi boga ti… To je plan da svako dobije svoje, a imate priliku da vidite da će ljudi za malo medijskog prostora svašta da rade… Pa Stanija je dovozila svog bivšeg (Marka Markovića) dečka u rijaliti i pomogla mu da se spakuje… Ovo samo ima u telenovelama, na kraju Hose Armando sazna da je sam sebi mama – zaključio je Dragojević

Previous article“POČINJEŠ DA MI SE GADIŠ”: Žestok sukob između Aneli i Janjuša – “Ako ti sad opalim…” (VIDEO)
Next articleKONAČNO RASKRINKAN: Isplivao neoborivi dokaz da je Asmin slagao – Podeljena slika koja sve razrešava…