Home Zanimljivosti SAZNALA DA JE STANIJA BILA TRUDNA SA NJENIM MUŽEM: Šok u programu...

SAZNALA DA JE STANIJA BILA TRUDNA SA NJENIM MUŽEM: Šok u programu uživo – Pogledajte kako je reagovala… (VIDEO)

400
0
Aneli Ahmic,
Aneli Ahmic,

Saopštene joj informacije…

Učesnica “Elite” Aneli Ahmić izdvojila se još prve večeri kada je u studiju u Šimanovcima otkrila da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojević, a potom je zbog njen i ostavio i otišao u Ameriku.

Aneli već nedelju dana otkriva detalje svog odnosa sa suprugom Asminom Durdžićem, ni ne sluteći šta se dešava napolju.

U samo nekoliko dana, i sama Dobrojevićeva je saznala da joj je verenik i dalje oženjen, a kako se ubrzo saznalo, osim što je starleta trebalo da se uda za Durdžića, ona je čekala i njegovo dete.

Nažalost, u utorak uveče kada je gostovala u emisiji “Amidži šou”, okupljenim medijima Stanija je otkrila da je imala spontani pobačaj, da je bebu izgubila u 5. nedelji trudnoće, ali i da je raskinula sa Asminom jer nije želela da trpi laži i pritisak.

Budući da se Aneli već nedelju dana nalazi u rijalitiju gde je odsečena od spoljnog sveta, ona ovim informacijama ne raspolaže, a sada je tokom emisije “Pitanja novinara”, Darko Tanasijević kroz pitanje saopštio da je Dobrojevićeva bila trudna sa njenim suprugom.

– Moram nešto da te pitam… Kako bi reagovala kada bi saznala, hipotetički, da je tvoj suprug sa Stanijom čekao bebu, a da je ona doživela spontani pobačaj? – upitao je Tanasijević.

– Pa, to bi bilo za očekivati… jer je on osoba koja pravi decu odmah, mnoge cure su bile trudne sa njim pa su se “čistile” – rekla je Aneli nakon kraće pauze, budući da se videlo da ju je saopšteno potreslo.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Previous articleSTANIJA NE ODUSTAJE OD OŽENJENOG ASMINA: Imaju dogovor – Svi konci su u njenim rukama…
Next article“PRETILA MI JE I PATETISALA – BEZOSEĆAJNA ŠKRTICA”: Milena Kačavenda ponovo udarila na Anu Ćurčić… (VIDEO)