Home Zanimljivosti STANIJA NE ODUSTAJE OD OŽENJENOG ASMINA: Imaju dogovor – Svi konci su...

STANIJA NE ODUSTAJE OD OŽENJENOG ASMINA: Imaju dogovor – Svi konci su u njenim rukama…

760
0
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,
Asmin Durdzic, Stanija Dobrojevic,

Zaljubljena do ušiju…

Nova učesnica rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”, Aneli Ahmić, iznela je šok detalje o svom mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Aneli je na sve načine pokušala da rastavi Staniju i svog muža.

– Aneli i dalje ne može da se pomiri sa tim da je Stanija sa njenim suprugom. U šoku je da je došlo do njihovog susreta, a kasnije i do veze. Prvo je bila ubeđena da će Stanija njenom mužu biti samo usputna afera, međutim, kada je videla da sa Dobrojevićevom odnos postaje ozbiljan, Aneli je na sve načine pokušavala da ih rastavi, ali u tome nije uspela – priča dobro obavešten izvor za “Super TV”.

Zatim dodaje kako Stanija sada drži konce u svojim rukama:

– Starleta i Asmin su stavili tačku na vezu, ali samo dok ne prođe rijaliti. Zapravo, možda se tajno viđaju. Stanija ne želi da dobije epitet preljubnice, ali ni da ostavi prostor Aneli da ubira poene na svojoj tužnoj priči. Asmin se nije složio sa tim raskidom, ali veruje da će se pomiriti, te da će nakon rijaliti ponovo biti sa Stanijom. On je bio spreman da ženi Dobrojevićevu. Planirali su da dobiju i dete – napominje izvor koji dodaje:

– Aneli jeste odigrala na tu kartu kako bi bila zapažena, ali se njih dvoje više boje šta bi ona sve mogla da ispriča tek tokom boravka – tvrdi izvor.

Stanija se u međuvremenu oglasila i rekla da je raskinula sa Asminom, te da nije znala da je oženjen.

Ona je istakla da je njoj dečko rekao kako ima ćerku sa ženom, sa kojom je proveo jednu noć. Međutim, kada je videla klipove i shvatila da je ta veza ipak trajala, Stanija je odlučila da raskine.

– Stanije se zaljubila i teško joj je. Međutim, svi misle da će se njih dvoje pomiriti ali da čekaju kraj rijalitija kako bi Stanija čula priču Aneli i sklopila kockice oko svega. Velika je verovatnoća da će Stanija ući u rijaliti da se obračuna – kaže izvor za domaće medije.

Previous articleEVO ZAŠTO JE RASKINUO: Aca Bulić nije mogao da trpi jednu stvar – Ostavio Anu Ćurčić preko poruke…
Next articleSAZNALA DA JE STANIJA BILA TRUDNA SA NJENIM MUŽEM: Šok u programu uživo – Pogledajte kako je reagovala… (VIDEO)