Home Zanimljivosti “ANA JE VARALA ZVEZDANA DOK JE BIO U ZATVORU SA UČESNIKOM ELITE”:...

“ANA JE VARALA ZVEZDANA DOK JE BIO U ZATVORU SA UČESNIKOM ELITE”: Dejan Dragojević se ne šali… (VIDEO)

1191
0
Dejan Dragojevic, Ana Curcic,
Dejan Dragojevic, Ana Curcic,

Kaže da za sve tvrdnje ima i dokaze…

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević gostovao je u emisiji “Izbacivanje”, i tom prilikom izneo šokantne tvrdnje na račun Ane Ćurčić.

Kako je rekao, sve informacije kojima sada raspolaže dobio je od aktuelnog učesnika “Elite”, Marka Đedovića, a za određene stvari postoje i dokazi.

Dejan između ostalog tvrdi da je Ana bila intimna sa Nikolom Lakićem, takođe učesnikom “Elite”, i to dok je njen tadašnji partner Zvezdan Slavnić služio zatvorsku kaznu.

– Dejane kod tebe se nalazi zbirka pripovedaka Marka Đedovića – upitala je voditeljka Dušica Jakovljević aludirajući na prepiske koje je Marko ostavio njemu.

– Istina, ima tu svega, ja sam pustio ono za Janjuša i Anu, i sada za Lakića, a poznato je da su on i Ana imali odnose dok je Zvezdan bio u zatvoru. Čudno mi je što je tako brzo krenuo da otkriva sve, ali dobro. Dokazi da su njih dvoje imali se*sualne odnose postoje – dodao je Dejan.

– A Kačavenda, ima li tu još priča? – upitala je Dušica.

– Ma tu su se svi družili, a sada šta se sve dešavalo i šta je ko sve radio, a to društvo je bilo u haosu, a držali su se, a sada su se raspali zbog neke babe, ma dajte – kaže on.

Pogledajte prilog: